beango.nu

beango.nu

péntek, május 23, 2014

Jótékonysági aukción a Beango táska

Help and smile with us!
Jótékonysági hónap az Art on Me-vel


A nemzetközi divatszféra képviselőitől egyáltalán nem idegen, hogy jótékonysági kezdeményezéshez adják a nevüket és termékeiket (lásd: Gucci, Topshop, Mango, Thakoon és még számos példát sorolhatnánk). A divat egy sajtóközpontú, fogyasztással kapcsolatos ág, mely könnyen nagy tömegeket ér el, és mozgathat meg, épp ezért nagyon fontos, hogy szemünk előtt tartsuk a társadalmi felelősségvállalást is. Magyarországon elsőként az Art on Me designer üzlet vállalta fel azt, hogy példamutató módon egy karitatív kampányba kezd, és adományokat gyűjt a Mosoly Alapítvány számára.

Az Art one Me az ország első designer-csapata, akik részt vesznek a Balaton körüli váltófutásban, melyet az alapítvány 7. éve rendez meg. (http://www.mosolykilometer.hu/2014/adomanygyujto-csapat/7) A csapat tagjait alkotják: Szeles Anita és Marton Ancsa, az üzlet alapítói és az Anshaa tervezői, a Non+ tervezője, Kiss Sarolta, az 1975 dizájnerei: Kupi Szimonetta és Györe Nikoletta, ezenkívül Dolphin Benedetto Ganz (A DolfoArt Manufaktúra vezetője), és Krebsz Iván festő és grafikus. A május 30-ig az üzletbe (Árkád2, 1. emelet Designer-Zóna) kihelyezett urnán kívül az üzlet összes tervezője (SustiKKriszta, Beango, DolfoArt, Medence Csoport, Sarolt Jewelry, 1975, Ivanuska Design manufaktúra, ZagonD, Pure Silk, Nativus, Non+ és az Anshaa) részt vesz az adománygyűjtésben, melynek keretében megrendezünk egy pop-up vásárt a Fian Koncept mellett a HAPIMAG Apartmanházban (Budai Várban, 1014, Budapest, Fortuna utca 18.). Május 22-29 közt, 12-től 20 óráig várjuk az érdeklődőket! A bevétel 20%-a a Mosoly Alapítványt támogatja majd, ezenfelül a vásáron limonádét is lehet venni, aminek az eladásából befolyó teljes bevétellel az alapítvány támogatjuk.

Mi lesz a fő attrakció? Egy különleges, jótékonysági árverés május 29-én, este 8 órás kezdettel, melynek keretében minden tervező egy-egy darabot ajánl fel az aukcióra. Ezek a darabok egyediek és exkluzívak lesznek, speciálisan erre az alkalomra készülnek. Az árverésen természetesen egy kis itallal és harapnivalóval is kedveskedünk majd az érkezőknek, támogatóinknak. Bárkit szívesen látunk, előzetes jelentkezést kérünk e-mailben (info@artonme.hu).


Az Art on Me üzletben és a vásárban május közepétől lesz megvásárolható egy jelvényekkel díszített felső is, melynek szintén a teljes bevételét az alapítvány számára ajánljuk fel. 

A Mosoly Alapítványról

Magyarországon évente több száz gyermeket diagnosztizálnak olyan súlyos betegséggel, amely hosszú kórházi tartózkodással, testet-lelket megviselő kezelésekkel jár. Egy beteg gyermek testét szerencsés esetben meg lehet gyógyítani. A trauma viszont a legtöbb esetben olyan súlyos lelki sérüléseket is okoz, melyek kezelésére a magyar egészségügyben nincs elég kapacitás.
A Mosoly Alapítvány súlyosan, krónikusan beteg és lelki traumát átélt gyerekek gyógyítását segíti ingyenes terápiás szolgáltatásokkal és élményprogramokkal Budapesten, Pécsett és Debrecenben. Hiánypótló mese- és művészetterápiás foglalkozásainkkal segítjük a trauma feldolgozását, hogy hozzájáruljunk az eredményesebb gyógyuláshoz. Munkánkkal igyekszünk megerősíteni a családtagokat is, hogy a lehető legjobban tudják támogatni beteg gyermeküket.

Mosoly Alapítvány. Hogy a legsúlyosabb betegség is csak egy feldolgozott emlék maradjon.

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése