beango.nu

beango.nu

szombat, április 05, 2014

Új KOMOD kollekció - SS14


A PYRIT kollekció kialakulásában és inspirációs témájában is nagy szerepet játszottak a márkát ért változások. A továbbiakban a KOMOD brand-et Lévai Zsófia és Veszprémi Gabriella tervezőpáros alkotja.

"Az új kollekciónkat egyfajta újrakezdésnek, metamorfózisnak tekintettük, melynek tervezése során fontosnak tartottuk a márka újragondolását, a változásokban rejlő lehetőségek kihasználását.
A 2014 tavasz/nyári kollekciónk fő inspirációja a pyrit ásvány, mely gyermekkori ásványgyűjteményünk egy darabjaként , már akkor ámulatba ejtett mindkettőnket, tökéletességével és geometriai pontosságával. Az 
emlékeink és új, közös élményeinkre építkezve terveztük és építettük fel a PYRIT kollekciót , amely két végletre építkezik, az eddigi megszokott nőies és letisztult darabok mellett megjelennek vagány darabok is. 
Hiszen ez jellemzi leginkább a KOMOD márka stílusát, a különböző egyéniségek egységbefoglalását. Az ásvány a színbeli, és geometriai sajátosságait is felhasználtuk a tervezés során. A szabásminták és a nyomott felületek is a szabályos geometrikus formákból építkeznek: négyzet és a háromszög. És ezek funkcióbeli változatai adják meg a ruhadarabok közti kapcsolatot. A visszafogott , fehér, fekete, szürke és púder anyagok mellett , az ásványra jellemző fémes felületek és az egyetlen élénk színként megjelenő narancssárga csempész játékosságot a kollekcióba."

Az április 8.-án megrendezett Pop-Up Shopping Night eseményén kedvezményes áron megvásárolható az új KOMOD kollekció, a KlassDSign, Ginger Brownie és a Zwana Modular jewelry legújabb 2014 tavasz/nyári kollekciójával együtt: 
https://www.facebook.com/events/668513336547022/?ref_dashboard_filter=upcoming

Credits:
Photographer : Tóth Kristóf
Make up: Lívia Rudnicki
Hair Stylist: Helena Bauer
Modell : Réka at Face Model Management
Showroom: 1052 Budapest Váci utca 16
www.komodstudio.hu
www.facebook.com/komodstudio
www.instagram.com/_komod_
www.komodstudio.tumblr.com/

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése