beango.nu

beango.nu

kedd, február 11, 2014

SPRINGFIELD spring 2014


Megjelent a Springfield tavaszi kollekciója, amiből egy nagyon szép sálat már magaménak is tudhatok. Ezek mind a bohókás tavasz eljöttét hirdetik. Az új Springfield ruhák a világos tónusokkal, illetve a női vonalon virágos, és hímzett részletekkel is  segítenek, hogy a városban is száz százalékig kiélvezhessük, hogy vége a télnek!
A New rustic kollekció elhozza a könnyű anyagok lágyságát és nőiességét, és a legromantikusabb hímzéseket. A kontrasztos  összeállításoknak a fekete szín és a geometriai minták adják az egyik alapját, és a nyomott mintás ruhák, az etnikai hatás, a gazdagon hímzett blúzok és a rojtos kiegészítők teszik teljessé a megjelenést.
Indigó színek, természetes textúrák, koptatott hatás, és a népies minták inspirációja az Urban traveler kollekció. A farmerek hímzései személyiséget adnak a kollekciónak, ami tele van olyan alapdarabokkal, mint az oversize pulcsik. A teljes lookot a dzsekik, szoknyák és kiegészítők teszik kompletté idén tavasszal.
A legkényelmesebb stílus egyesül a városi hangulattal, és halvány színekkel, virágos mintákkal, mókás kis kiegészítőkkel csalogatnak, hogy élvezd a jó időt. Ez a Navy Bloom kollekció.
Virágos minták, matrózcsíkok, pöttyök, farmer, pamut és csipke motívumok a kollekció fő alapkövei. Az alapdarabok a csipkerátétes sortok, a farmer overálok, és a gyümölcsös pulcsik, amiket a mintás sapkák és a platform tornacipők egészítenek ki hogy teljes legyen a megjelenésed!
De a férfiakat sem szeretnénk kihagyni. A Springfield tavaszi kollekcióját itt megtekintheted: https://www.dropbox.com/sh/9lm72ewo8o5zxic/xojyL3HWki/MAN%20COLLECTIONRelated Posts by Categories
Megjegyzés küldése