hétfő, február 25, 2013

Roberto Cavalli Fall/Winter 2013

szombat, február 23, 2013

TONI GARRN LOOKS EAST FOR VOGUE GERMANY DECEMBER 2012 BY ALEXI LUBOMIRSKI


Antonio Marras, Hermès, Yohji Yamamoto and Nina Ricci amongst others styled by Christiane Arp
hair stylist Ben Skervinpéntek, február 15, 2013

Milyen lennék férfi testben?

Milyen lenne néhány napra férfivé változni, és nőként férfiszemmel szemlélni a világot? 

Hat ismert magyar nőt azzal a céllal változtatott férfivé a ma megjelenő Marie Claire, hogy az első rácsodálkozás után elmondják, milyenek is lennének „talpig férfiben”, mit tennének másként, milyen döntéseket hoznának, milyen emberek, apák vagy társak lennének.
Demcsák Zsuzsa, Ónodi Eszter, Karafiáth Orsolya és Péterfy Bori mellett Szöllősi Györgyi és Winkler Nóra vettek részt az extra kalandban.Demcsák Zsuzsa:
„Kemény, határozott férfi lennék, aki könnyen hoz döntéseket. Nem álcáznám, nem burkolnám a véleményemet. Mernék szeretni, és akit szeretek, azért akár meg is halnék. Soha nem szegném meg a szavam, és nem hagynám, hogy a mellettem élő nő kiszolgáltatottnak érezze magát. Szívesen lennék döntéshozó, politikus, aki tudja, hogy a 2000-es években a nők világát éljük, a női szempontok és mentalitás pedig a politikát is megújítanák. Férfiként sokkal szabadabbnak, kötöttségektől mentesebbnek képzelem el az életet. Nem a szerelmemtől várnám a kiteljesedést. A családon belüli lelki és fizikai erőszakot a törvényi szabályozás szintjén haladéktalanul az európai normáknak megfelelően alakítanám át, és sokat tennék a betartatásukért. A parlamentben bevezetném a női kvótát. Kötelezővé tenném, hogy a férfiak is menjenek szülési szabadságra. Ha pedig egy házasság válságba kerül, és a felek a válást fontolgatják, kötelező mediátori segítséget írnék elő, amelyet bárki igénybe vehetne. A gyerekeimet úgy nevelném, hogy kitartóan és szenvedélyesen szeretném az anyukájukat, és talán ez a legtöbb, amit tehetnék azért, hogy egészséges önképpel és stabil érzelmi háttérrel indítsam el őket az életbe.”


Karafiáth Orsolya:
„Ha férfi lennék, valószínűleg művész lennék. Festő például. Magas lennék, vékony és csinos, vidám ruhákban járnék-kelnék. Félő, hogy nem tudnék kikötni egyetlen nő mellett.”


Péterfy Bori:
„Rögvest a politikai életbe próbálnék meg befurakodni. Igyekeznék elérni, hogy több nő kerülhessen a parlamentbe, komoly döntéshozói szintekre.”

Fotó: Papp Éva & Schneider Zoltán Smink és maszk: Petrilla Orsolya

hétfő, február 11, 2013

Árak ITT

hétfő, február 04, 2013


Body: Beango
Fotó: Barna Bálint
Styling: Gáspárek Tímea
Smink: Murányi Orsolya
Haj: Schaffhauser Márk@HairClub
Modell: Zita@VMpéntek, február 01, 2013

Egyszerű. Letisztult. Spontán. NON+

A vagány és játékosan lezser designer darabok szerelmeseinek


A decemberi nagy sikerre való tekintettel február 1-én újra nyitja kapuit a NON+ pop-up üzlete a MOM Park egyik földszinti üzlethelyiségében. A butik belső kialakítása a tavalyihoz képest részben átalakult, viszont a kollekciók darabjainak teret engedve a dekoráció továbbra is az egyszerű, kreatív megoldásokból táplálkozik.

Indítsd az évet aktívan, nyüzsögj, mozogj, mosolyogj! Légy nyitott a világra, érezd jól magad a bőrödben és tedd mindezt fesztelenül, szabadon. Ugorj be az üzletbe, nézd át a kínálatot és válassz az egymással kitűnően kombinálható felsők, ruhák és leggingsek közül.


Hogy mit mivel viselj? Ezek a tervezői darabok a megfelelő párosításban a városban való mozgolódás mellett sportolásra is kiválóan alkalmasak. A kérdés: Te mit keresel?

Egyszerű. Letisztult. Spontán. NON+

A NON+ Kiss Sarolta tervezőgrafikus-lakberendező divatmárkája. A bécsi divathéten, valamint a Fesch'Markt design vásáron is kiállításra került kollekcióit egyszerű vonalak, kényelmes, vagány megoldások és visszafogott színvilág jellemzi.

A NON+ ruhák legtöbbjét egy-egy grafikai elem, idézet díszíti. A kollekciók darabjai egy téma, egy hangulat köré szerveződnek, a grafikák pedig mindezt szolidan hangsúlyozzák.

Az egyedi darabokat kiváló minőségű anyagokból kézzel szabják-varrják, a mintákban és a ruhák fazonjában egyaránt tükröződik a letisztultság és a kreativitás. Fontos szempont a hordhatóság, a stílusbeli merészség.


Nyitás: 2013. február 1. 10.00 óra


Nyitva tartás: H-Szo: 10.00-20.00 V: 10.00-18.00