beango.nu

beango.nu

kedd, december 10, 2013

Organikus luxust a lakásunkba - NÁD by Szegedi Alice Torella

Szegedi Torellát évek óta nevezhetem barátnőmnek. Népi iparművész múltja, a soha nem nyugvó alkotási és újítási vágya egy teljesen új és egyedi kollekciót eredményezett. Organikus dekor-tárgyakat és karácsonyi díszeket kínál idén az Ünnepeket mélyen megélő vásárlói közönségének, melyekben szíve lelke benne van. 


A NÁD by Szegedi Alice Torella márkanéven futó alkotásokon láthatjuk, ahogyan az alkotó gyermeki szemtelenséggel kezeli a több-száz éves hagyománnyal rendelkező gyékényfonást, mely során az egykori falusi hagyományok új szerepet kapnak, és a NÁD tárgyak új fénybe helyezik a hagyomány és a természet iránti szeretetet, mindemellett luxus terméket alkot. "A NÁD egy életstílus kiegészítője", ahogyan Torella fogalmaz.

Termékei megvásárolhatóak a legközelebbi REmese - Újrahasznosított Mesék Társasága vásáron december 21.-én, Budapesten a Molnár utca 5 szám alatt, az Erdélyi Magyarok Egyesületének székházában 15-17 óra között. Az itt eladott termékek 15%-át Tori és a többi REmesés árus is a REmese környezettudatos divatterezés projekt fejlesztésére ajánlja. 

Blogját és weboldalát is érdemes követni.


Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése