beango.nu

beango.nu

hétfő, október 21, 2013

JUREKKA Tied Collection – Egy kiegészítő, ami összeköt

Az üzleti élet emblematikus kelléke: a nyakkendő. Mostantól nemcsak egy gombsort takarhat, hanem vigyázhat leghasznosabb eszközeinkre is. Nem csak férfiaknak!

A nyakkendő, mint motívum inspirálta a tervezőket, amikor a Jurekka legújabb őszi-téli laptoptáska-, tablet- és okostelefon kollekcióját tervezték. A kollekció darabjai tökéletes kiegészítőként szolgálnak mind az üzleti élet elegáns, többnyire hivatalos megjelenéseihez, mind pedig a hétköznapok változatos és kötetlenebb stílusához. A letisztult formák, egyszerű vonalvezetés leginkább az Apple-rajongók ízlésvilágának kedvez. A konzervatívabb irányzat kedvelői egyszínű fekete, míg a bátrabbak fekete alapon kék nyakkendős változatban is megvásárolhatják a termékeket.

Ma már nem csak az üzleti világ nélkülözhetetlen kellékei a laptopok, okostelefonok, táblagépek, hanem mindennapjaink használati tárgyai. Nem teszünk már egyetlen lépést sem a felsorolt gépek valamelyike nélkül. Ha pedig visszük őket, válasszunk megfelelő, ízléses táskát, tokot hozzájuk, hiszen nem egyszer vagyonokat adunk értük, szállításuk többet érdemel egy nejlonszatyornál vagy műanyag toknál.

A Jurekka laptoptáskái, táblagép- és okostelefon tokjai a stílust és a praktikát is szem előtt tartják. Amellett, hogy a kollekció minden darabja valamely eszköz szállítására szolgál, a tervezői szándék az volt, hogy ez a vonalvezetésen ne látszódjon. Kívülről az aktuális trendeknek megfelelő divattáska, belülről pedig biztonságos otthona laptopunknak, tabletünknek.

A kollekció darabjai megvásárolhatók online a www.jurekka.com oldalon vagy offline a WonderLab Kecskeméti utcai boltjában, valamint – egyeztetés után – fotózásra is elvihetőek.
PÁR SZÓ A JUREKKÁRÓL


A Jurekka elektronikus eszközök szállítására és tárolására alkalmas divat kiegészítőkre szakosodott márka, amely a 2012-es Gombold Újra! verseny döntőjébe jutott Zábé kollekciójával. A termékek valódi bőrből, aprólékos kidolgozással, kiemelkedő minőségben készülnek Magyarországon.

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése