beango.nu

beango.nu

hétfő, szeptember 30, 2013

Egy nap Münchenben az EQUA-val

...hiszen az autópálya benzinkútjainak is megvan a maga hangulata

Féltem elindulni, mert kissé macskásan szoktam reagálni a helyváltozásra, de jobban bírtam, mint gondoltam. Az októberi VOGUE társaságában kimondottan jól is telt. A hely, a hangulat, az épületek vagy a német hegyek az autóból, nem tudom, hogy mi hozta ki belőlem, de csak úgy ömlöttek az újabbnál újabb szabásmintaötletek. Azonnal meg is szerettem volna valósítani őket, de egyelőre be kellett érnem a jegyzetekkel, vázlatokkal. 

Egy belvárosi kávézóból figyeltük a divatházak őszi kollekcióinak utcai darabjait, később meglepetten véltem felfedezni, hogy a város sétálóutcái új és kezdő, még ismeretlen márkáknak adnak helyet. Levegőben érződött a lehetőségek, a készültség illata.

Ragaszkodásomat az otthonomhoz egy palack hazai fekete ribizli szörp jelentette, amit magammal vittem. A Világegyetem nevű EQUA palack volt végig útitársam, mely a CMYK üvegköllekció egyik darabja. Kézzel fújt üvegkulacsai képviselik az EQUA kulacsok új generációját, melynek legszembetűnőbb jellemzője a szemrevaló design, az élénk színek és a minőségi gyártási folyamat. A gyökerekhez való visszatérés, a természettel harmóniában élés, valamint a személyes egyensúly jelentik mindazt, amiről ez a kollekció szól. Mindezt tekintetbe véve, két különböző design született – DROP és SQUEEZE. A kulacs újrahasználható, és akár munkáról, sportolásról, edzésről, túráról, sétáról legyen szó, mindig biztosítja a megfelelő hidratálást.Egy átlagos ember évente 168 műanyag palackot pazarol el. A műanyagoknak legalább 500 év kell, mire lebomlanak. Világszerte az emberek által használt műanyag palackok óriási terhet jelentenek a környezetünk számára. Az EQUA kulacs megfelelő és gondos tisztítás és kellően óvatos tárolás esetén akár hosszú éveken át szolgálhatja az egészségedet a mindennapokban. Amikor az EQUA kulacsot használod, máris újrahasznosítasz. Az EQUA kulacsok környezetbarát és elsőosztályú minőségű anyagokból készülnek. Semmi mellékíz, csak egyszerűen a kedvenc italod, legyen az hideg vagy meleg folyadék. Az Equa kulacsok kiszínezik a mindennapjaidat, praktikusak és elférnek kézben vagy a táskák alján.

Az csapat célja a környezettudatosság hangsúlyozása. Arra törekednek, hogy minimalizálják a hulladékmennyiséget, és fenntartsák a tisztább környezetet. Szeretnék felnyitni az emberek szemét, hogyan tudnak maguk is hozzájárulni egy jobb és tisztább környezethez. Nyereségük 10%-át minden évben környezettudatosságot hangsúlyozó zöld szervezeteknek adományozzák. Ha palackos vizet vásárolsz, legalább 255-ször annyit fizetsz, mintha tiszta vízzel újratöltenéd a kulacsodat. Ráadásul, a palackos víz minősége sok esetben akár rosszabb is lehet, mint a csapvízé, hiszen sok PET-palack hosszú hónapokat is eltölthet a szupermarketek raktárhelyiségében.

Leghasznosabb útitárs!
Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése