csütörtök, július 25, 2013

Párizsi kaland – Vámosi Viki és Császár Gábor nemzetközi kampányban

Nagy feltűnést keltett a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren az a magyar stáb, amelyik az Air France legújabb, négy országra kiterjedő nemzetközi kampányához Vámosi Viki topmodellt és Császár Gábor válogatott kézilabdázót, a Paris Saint Germain játékosát fotózta. A két híresség mellett a kampány négy fiatal modellnek - Magyarországról, Romániából, Lengyelországból és Csehországból – is egyedi bemutatkozási lehetőséget biztosít. Az exkluzív divatfotó sorozatot Nánási Pál készítette, az anyag ősszel a térség vezető divatmagazinjaiban jelenik meg.

Vámosi Viki egyenesen New Yorkból repült Párizsba, hogy részt vegyen az Air France exkluzív divatfotózásán. A népszerű topmodell jelenleg Londonban tanul táplálkozástudományt, így nagyon sokat repül a világ egyik sarkából a másikba. Tapasztalt utazó lévén, minden részletre figyel. A Charles de Gaulle felújított, 2E terminálja azonban minden szempontból elnyerte tetszését. A terminál ugyanis minden igényt kielégít: a világ vezető divatmárkái nyitottak itt boltot, az új M beszálló csarnokban található az Air France legnagyobb Business Lounge-a. Noé Duchaufour-Lawrence neve fémjelzi ezt a 3000 négyzetméteres területet, ami csakis az utazók igényeire összpontosul. A békés helyen a meleg kulináris fogások mellett rágcsálnivalók és különféle üdítőitalok is rendelkezésre állnak. A Clarins masszázs és szépségközpont kezelései mellett fürdőkabinnal is a tökéletes relaxációra helyezi a hangsúlyt. A csatlakozások között az utasok az ingyenes wifi hozzáférés mellett a számukra biztosított táblagépeken és számítógépeken zavartalanul dolgozhatnak.

A sármos Császár Gábor életének is része lesz a repülés. A kézilabdázó ugyanis ősztől a Paris Saint Germain játékosa. Ezt jelenti, hogy feleségével együtt a francia fővárosba költözik, de amikor csak tehetik, hazarepülnek Veszprémbe. Természetesen új csapatával is nagyon sokat fog majd utazni. A Charles de Gaulle repülőtér pedig ezeknek az utazásoknak egyik megkerülhetetlen állomása lesz. Gábor számára a fotózás egy izgalmas kaland volt, sokat segített neki, hogy egy olyan tapasztalt topmodell, mint Vámosi Viki volt a partnere.

A fotózással a tiszaföldvári Kis Zsanett számára élete nagy álma vált valóra. A gyönyörű lány nyerte az Air France által májusban meghirdetett Divatjárat Párizsba játék közönségszavazását, így ő repülhetett a divat fővárosába, hogy élete első profi fotózásán részt vegyen. Sőt, Zsani most utazott először külföldre, először ült repülőgépen is, amit nagyon élvezett. Nánási Pál a kedvenc fotósa, figyelemmel követi a blogját, kedvence a Pityu-kutyás sorozat. Zsani a kamera előtt eleinte kicsit bizonytalanul mozgott, de Vámosi Vikit figyelve, a végére már magabiztosan teljesítette a fotós utasításait. „Amióta hazajöttem, nagyon sok felkérést kapok. Ezzel a fotózással egy új fejezet kezdődött az életemben. Tényleg csak azt tudom mondani, hogy az álmok valóra válhatnak, csak kell egy olyan lehetőség, amilyen nekem is megadatott.” – mondta a fiatal lány, aki komolyan fontolgatja a modell-karriert.


A Charles de Gaulle repülőtéri munka Nánási Pál számára is élmény volt. Az elismert fotósról kiderült, bárhová utazik, mindenütt tucatnyi fényképet készít a repülőterek különböző helyiségeiről, és ebben a témában már egy komoly gyűjteménye is van. 


Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése