beango.nu

beango.nu

péntek, május 31, 2013

Vidám kollekció Fink Evelintől

2013. május 28-án 19 órai kezdettel, exkluzív környezeteben – a Berekai Art Stúdió Andrássy út szalonjában – bemutatásra került Fink Evelin divattervező második kollekciója.

Fink Evelin kollekciója vidám, laza, mégis rendkívül nőies. Összeállításait föld színek, pasztell árnyalatok és természetes anyagok jellemzik. Kedveli a kontrasztokat és a markáns ellentéteket, amelyek a darabok szabásvonalaira és az anyagválasztásra egyaránt igazak. A klasszikus megoldások, valamint a merész és pikáns elemek kombinációja páratlan látványt nyújt vendégei számára. A kollekció első 21 darabjára a nyári hangulat, a lágy esésű anyagok és a vidám színek kombinációja volt a jellemző. A kollekció 6 záródarabja anyagában és stílusában is különbözött a többi alkotástól. A záróképet alkotó ruhák mindegyikére a tervező által megálmodott nő ideál a jellemző, aki egyszerre erős és gyengéd, kifinomult és igényes, valamint minden helyzetben helyt áll – legyen szó munkáról, családról, szórakozásról.
A bemutató további jellegzetessége a zene volt, hiszen a modellek Somogyi Adrienn és Gyárfás István által előadott jazz zenékre vonultak fel.

A Berekai Art Stúdió küldetése a kortárs magyar művészek összefogása, amely egy művészeti bázis létrehozásában öltene testet. A különleges szalon a belváros szívében, az Andrássy út egyik patinás épületében adna teret kortárs divattervezők, fotósok, festők, szobrászok, ötvösök bemutatkozásához. A stúdió tulajdonosa, Berekai Judit World Press Photo díjas fotósként a világ számos táján fotózott, ezáltal megismert távoli kultúrákat és bepillantást nyert művészetük világába. Ez inspirálta a Berekai Art Stúdió létrehozására, az önkifejezés és a modern művészet támogatására.Ehhez kíván hozzájárulni a FASHION CORNER POPUP SHOWROOM rendezvényével is, melyet hatodik alkalommal szervez a privát szalon. A FASHION CORNER egy a magyar kortárs divattervezők alkotásait bemutató rendezvény, mely során közel 25 tervező kreációi tekinthetők és vásárolhatók meg Budapest egyik legszebb és legismertebb sugárútján. A Berekai Art Stúdió a modern magyar tervezők támogatásával és a street-fashion megerősítésével kívánja hangsúlyozni, létezik időtálló és különleges értékeket képviselő egyedi design elérhető közelségben.

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése