beango.nu

beango.nu

péntek, május 10, 2013

Street Fashion Budapest - Öltözz, pályázz, nyerj!
Pályázati felhívás

Június 22-ére, 3. születésnapunk alkalmából, MY WAY címmel több szuper programot is szervezünk nektek, a magyar street fashion kreatívabbá és színesebbé tételéért.
Nem állsz be a tucatemberek közé? Kitűnsz a tömegből? Sokan dicsérik egyedi stílusodat, vagy éppen időnként furcsán néznek rád az utcán? Ha a fenti sorokból magadra ismersz, akkor legújabb pályázatainkat egyértelműen neked találtuk ki! Mutasd meg országnak-világnak a kedvenc szettedet!

My Way kiállítás
Mit is kell tenned?
Egyszerű: légy kreatív. Készíts rajzot, festményt, szobrot, videót, fotót, vagy montázst (magyarul bármit), aminek segítségével bemutatod a stílusodat. Az egyetlen formai megkötés, hogy a műved ne legyen nagyobb 218X 218 cm-nél., azaz annál a lightboxnál, amiben kiállítjuk majd.
Küld el nekünk a pályamunkád tervét (terv, megvalósítás leírása, koncepció) június 7-ig a streetfashionbudapest@gmail.com-ra.
Fontos! A beválogatott pályaművet mindenkinek magának kell elkészíteni!

Mit nyerhetsz?
A szakmai zsűri által kiválasztott legjobb 15 munkát kiállítjuk a Design Terminálban. A legjobbnak ítélt mű alkotója pedig értékes nyereményben részesül! (nemsokára felfedjük, kövessétek az eseményoldalát a facebookon:https://www.facebook.com/events/285603731574793/)

My Way Öndivatbemutató
Mit kell tenned?
A pályázaton egy idén, az SFB oldalára feltöltött, saját szettet ábrázoló fotóval, és eme felhívás megosztásával indulhatsz. Öltözz fel, fotózz, tölts fel, majd légy te a kifutó sztárja!

Mit nyerhetsz? 
Megint csak szakmai zsűri választja ki a feltöltött fotókból az Akvárium lépcsőjén rendezett öndivatbemutató 50 résztvevőjét. A „Legjobb szett”-díj női és férfi kategória nyertese is egy 50.000 Ft értékű NUBU vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, amit a Mono-ban levásárolhat! 
Szóval június 22-ére ne tervezettek semmit! A kiállítás megnyitóján és az öndivatbemutatón kívül DJ, és számos érdekes program vár benneteket egész nap!


Öltözz, pályázz és nyerj!


Related Posts by Categories