szerda, április 24, 2013

Két történet egy közös Intuíció


Két színes történet fonódott össze és ebből jött létre egy közös alkotás. Panyi Zsuzsi és Lengyel Zsuzsi iparművészek pont olyan kontrasztosak, amilyen az üveg és a bőr, amivel dolgoznak. Nagyon más a két anyag, azonban a tervezőkben közös a színek használatában alkalmazott ellensúlyozás. A közös inspiráció gyümölcse az Intuíció ékszerkollekció.

Panyi Zsuzsi üvegékszer dizájner szerint mindig figyelemmel kísérték egymás munkáit, mert egy kicsit önmagukat is látták a másik anyagban. Lengyel Zsuzsi táska tervező kiemelte, hogy számára azért volt különösen izgalmas a közös munka, mert teljesen új területen, az ékszertervezésben tudja magát megmutatni.
Az Intuíció ékszerkollekció - két színkombinációban – két karkötőből és egy nyakláncból áll, amit rengeteg variációban lehet viselni. Az ékszerek tervezésekor különös hangsúlyt kapott a variatív játékosság és a nőies harmónia megteremtése. A bőr és az üveg önmagában is elég kontrasztot képvisel, ugyanakkor egyfajta dinamikai egyensúly kialakítására törekedtek a alkotói munka során.
Olyan nőkből merítettek ihletet, akik otthonosan mozognak a nagyvárosi életben és nem vesznek el annak útvesztőiben. Nőkből, akik odafigyelnek a legkisebb részletre is, akik kedvelik a praktikus, ugyanakkor harmonikus ékszereket, amelyek kifejezik a nőiességüket. Nőkből, akiknek különösen fontosak a személyes kapcsolataik és saját maguk is igénylik a személyes törődést. Azokból a nőkből, akik legbelül lágyak, mégis tele vannak energiával és belőlük tudunk erőt meríteni a mindennapjainkhoz. Nőkből, akik megérzik és átélik saját nőiességüket és abból merítenek lendületet a hétköznapokhoz.
Az Intuíció kollekció 2013. április 22-től elérhető a panyizsuzsi és lengyelzsuzsi webshopjában egyaránt.Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése