beango.nu

beango.nu

hétfő, április 15, 2013

AJÁNDÉK egy mosolyért!


Legyél egy napra modell a szülinapodon! - Kampány az ajándékozás örömének felelevenítése céljából

A Köő Adrien professzionális fotóstúdió és a Preston Torta Manufaktúra egy új kampányt indít útjára, amelynek célja, hogy megajándékozzon bárkit, nemtől-kortól függetlenül, aki idén március 25-től meg szeretné örökíteni születésnapját!

Úgy gondolják, hogy a jelenkor materiális világában, amikor egyre gyakrabban halljuk/olvassuk nem csak a hírcsatornákon, hanem közvetlen környezetünkben is, hogy mekkora szerepet foglal el életünkben a pénz és az idő hajszolása, szükségszerűek az olyan gesztusok, amelyek arra késztetnek, hogy megálljunk egy pillanatra, és körbetekintsünk lelkünk szemeivel, hogy időt és figyelmet szenteljünk egymásra.
A kampány nem csak nagyon sok születésnapot ünneplő embernek szerez örömöt, hanem elindít egy folyamatot, amely vírusszerűen terjed majd a városunkban, és ennek is köszönhetően több boldog arcot láthatunk Budapesten.A kampány időtartalma 2013. március 25-től egy éven át tart, ebben az időszakban bárki jelentkezik a "LEGYÉL EGY NAPRA MODELL" facebook oldalán, részt vehet az ingyenes fotózáson.  Sorsolást csak abban az esetben tartanak, ha egy napra több jelentkező van.

Nagyon sok szeretettel várnak mindenkit!
Ez igazán a Te napod!
www. legyelegynapramodell.com

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése