beango.nu

beango.nu

csütörtök, március 28, 2013

Környezettudatosan családbarát Aréna Pláza

"Az Aréna Pláza büszkén támogatja"-írja a Glamour mellékletében. Március 9-én, szombaton az Aréna Plázában került megrendezésre, a REmese Kárpát-medencei Fiatal Tehetségek III. Találkozójának divatbemutatója és az ehhez kapcsolódó programok. Mindez, a négy napos rendezvény harmadik napján zajlott. Környezettudatos játszóház, öko-műhelyfoglalkozás és a Székely Legendárium életnagyságú társasjátéka szórakoztatta a pláza vendégeit, kicsiket és nagyokat, valamint a rendezvény teljes ideje alatt alternatív stúdiófotózáson vehettek részt a gyerekek.

Nagyon jó élmény és kíváló tapasztalat volt ez nekünk, fiatal divattervezőknek szakmánk fejlődésében.
Sok divatbemtató múzeumban, galériában, iskolában kerül megrendezésre, ritkábban a plázában. Kicsit idegen gondolat, de mégis, úgy gondolom helye kell, hogy legyen a kifutónak a plázákban. Az Aréna nem először támogatja a környezettudatosságot és a magyar divatot, így helyet adott a REmese 2013-as premier divatbemutatójának is. A REmese nem titkolt célja, hogy itt, Magyarországon megteremtse az, oly hiánypótló gyermekdivatot, létrehozva egy olyan eseménysorozatot, amelynek iránymutató szerepe lenne a gyermekdivat trendejeit illetően, és mindezt környezettudatosan.
Nagyon jó ötlet volt az Aréna vezetőseg részéről támogatni azt, hogy egy pláza adjon otthont egy ilyen jellegű eseménynek, hiszen jól tudjuk, lassan a budapestiek életében a pláza nem csak egy bevásárlási nap helyszine, hanem kulturális és közösségi tér is egyben. És mivel a REmese felfogásában a gyermekdivat főleg a családoknak szól, ezért valóban jó helyen voltunk. Remélem, hogy eljutott a plázák fogyasztóihoz az üzenet, hogy divat a környezettudatos szemléletmód.


Beango minikollekció

   

balról: Macovei Kitti és Kassai Berta ruhái
balról: Poór Anna ruhája és Tallós Rita színművésznő, a Mentor ház, tehetségkutató és fejlesztő központ egyik vezetője

Fotók: REmese és Zelovits GáborRelated Posts by Categories
Megjegyzés küldése