beango.nu

beango.nu

vasárnap, március 10, 2013

Fehérnemű-lelőhely. D'STOCK


Nemrég bukkantam rá egy francia fehérneműket forgalmazó boltra, a D'stock-ra, ahol megtaláltam a készletem egyik hiányzó darabját, az estélyi vagy koktél ruha alá való úgynevezett "technikai" melltartót. Nehéz volt a döntés, hiszen a cégnél nem ez az egyedüli választási lehetőség, ha ilyen jellegű öltözék alá keresünk fehérneműt. Kényelmes, jól néz ki és legfőképp praktikus, tökéletes kiegészítője a romantikus estéknek, vagy az elegáns partiknak.

Egy bolt, ahol a technikai daraboktól, a luxus női szetteken keresztül még a férfiak is találnak must have darabokat. 
Olyan cégek fehérneműit találhatjuk meg, mint a Billet Doux, amelyekben a nő imádnivaló, optimista, hisztis kis bolond, megállhatatlan kalandor, buja és vicces. Eklektikus stílust képvisel, mely messze áll az unalmas daraboktól. A pasik kimondottan imádják.A Rosy megtestesült természetes bájt kölcsönöz viselőjének. Az a klasszikus nő lehetsz benne, akinek a tekintetétől meglazul a férfi nyakkendő, és letörölhetetlen a a kisfiús, önfeledt mosoly. Kreativitás, stílus és egy cseppnyi merészség jellemzi.
A végletek nője, csábító istennő leszel a Daniel Hechter darabokban.
A Pascal Morabito márka puha, egyszerű és elegáns vonásokat tartalmaz. Pamut, gyapjú, kasmír, tradicionális és leegyszerűsített formák jellemzik. Könnyed eleganciát ad viselőjének, lágy, mint a nyár esti szellő, csábító, mint egy pohár bor egy párizsi teraszon.


Nagy leárazások vannak a boltban, úgyhogy le ne késsetek róla! Mellesleg találtok még cicanadrágokat nagyon jó áron különböző mintával és színben!

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése