csütörtök, március 21, 2013

DORA ABODI ŐSZ/TÉL2013/14 KOLLEKCIÓ


A DORA ABODI brand 2013/14 ősz-téli kollekció szofisztikált es elegáns egyben. A ragyogó színű, saját tervezésű minták, a bőr használata egészen különlegessé és összetéveszthetetlenné teszik a kollekciót.

A tervező Fellini, a Vatikán, az őskeresztény katakombák és rítusok inspirálta kollekciója minden eddiginél különlegesebb, egyedi mintákat kombinál geometrikus, újszerű szabásvonalakkal. A nyomtatott anyag mintáit helyenként kézi gyöngyözés emeli ki.
A kollekció elkészültét megelőzően hosszasan kísérleteztünk új anyagokkal, mintákkal és szabásvonalakkal, és természetesen ismét megjelenik a mintákban a márka címerállata, az iker UNISUS, számtalan variációban. 

DORA ABODI darabjai egyaránt kísérletezőek ugyanakkor stílusosak, hordhatóak: minden ruha időtlen és mégis kortárs, önmagukban és más darabokkal kombinálva is működnek, ezáltal a szezon nélkülözhetetlen darabjaivá válhatnak minden nő gardróbjában.
A kollekcióhoz egy teljes, markáns kiegészítő sorozat is párosul: az utolsó szegecsig kézzel készült TWIN UNISUS fémclutch sorozat  új modellekkel bővült.
A már klasszikusnak számító Phoenix Egg/Carpathian Warrior gömbtáska, illetve szintén kézzel készült fémékszerek és pink bőrtalpú csizmák jelentős mértékben hozzájárulnak a kollekciót övező sajátos atmoszférához.

Abodi Dóra ez év januárjától a Domus Academy és a Vogue Talents különdíjnak köszönhetően már Milánóból irányítja a Dora Abodi brandet.
Hamarosan bemutatatásra kerül a 111 by Dora Abodi almárka is, amely szélesebb közönséget céloz meg elérhetőbb árakkal, a márkától már megszokott minőséggel.

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése