beango.nu

beango.nu

péntek, február 01, 2013

Egyszerű. Letisztult. Spontán. NON+

A vagány és játékosan lezser designer darabok szerelmeseinek


A decemberi nagy sikerre való tekintettel február 1-én újra nyitja kapuit a NON+ pop-up üzlete a MOM Park egyik földszinti üzlethelyiségében. A butik belső kialakítása a tavalyihoz képest részben átalakult, viszont a kollekciók darabjainak teret engedve a dekoráció továbbra is az egyszerű, kreatív megoldásokból táplálkozik.

Indítsd az évet aktívan, nyüzsögj, mozogj, mosolyogj! Légy nyitott a világra, érezd jól magad a bőrödben és tedd mindezt fesztelenül, szabadon. Ugorj be az üzletbe, nézd át a kínálatot és válassz az egymással kitűnően kombinálható felsők, ruhák és leggingsek közül.


Hogy mit mivel viselj? Ezek a tervezői darabok a megfelelő párosításban a városban való mozgolódás mellett sportolásra is kiválóan alkalmasak. A kérdés: Te mit keresel?

Egyszerű. Letisztult. Spontán. NON+

A NON+ Kiss Sarolta tervezőgrafikus-lakberendező divatmárkája. A bécsi divathéten, valamint a Fesch'Markt design vásáron is kiállításra került kollekcióit egyszerű vonalak, kényelmes, vagány megoldások és visszafogott színvilág jellemzi.

A NON+ ruhák legtöbbjét egy-egy grafikai elem, idézet díszíti. A kollekciók darabjai egy téma, egy hangulat köré szerveződnek, a grafikák pedig mindezt szolidan hangsúlyozzák.

Az egyedi darabokat kiváló minőségű anyagokból kézzel szabják-varrják, a mintákban és a ruhák fazonjában egyaránt tükröződik a letisztultság és a kreativitás. Fontos szempont a hordhatóság, a stílusbeli merészség.


Nyitás: 2013. február 1. 10.00 óra


Nyitva tartás: H-Szo: 10.00-20.00 V: 10.00-18.00

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése