beango.nu

beango.nu

kedd, január 22, 2013

Springfield menü - Shirt Bar férfiaknak


A Springfield újítása idén tavasszal a Shirt Bar férfiaknak. Itt úgy alakíthatod az ingeidet, akár egy jó koktélt. Változtathatod a hozzávalókat az aktuális programodnak, hangulatodnak, vagy egy kedvenc ruhadarabnak megfelelően.

A klasszikus Springfield ingekhez különböző gallérok, gombok és minták járnak, amik közül azt választhatod, amelyik Neked tetszik. Mindezt február 18-tól megtalálod a Springfield üzletekben!

Légy kreatív, a Shirt Barban gyerekjáték a kiegészítőket kombinálni. Egy kis képzelőerővel egyedi stílusú ruházatot állíthatsz össze magadnak. A do-it-yourself, azaz a csináld magad trend meghódította a fél világot. És ezekkel a darabokkal te is kiélheted a kreativitás iránti vágyadat. Így az ingeddel nem csak smart casual, de igazán önmagad is lehetsz.

Gallér á la carte
A Springfield három inget mutat be, három levehető gallérral. Az egyik az inggel azonos színű, a másik kontrasztos, és a harmadik egy lekerekített végű fehér gallér. Egy ilyen darabbal soha sem fogsz unatkozni!
Ár: 12.995 Ft

Gombkoktél
Felrázva, keverve! Három klasszikuson, három kockás ingen és három csíkoson tudod váltogatni a gombokat. Változatosságra fel!
Ár: 10.995 Ft
Ing, ikon
Meglepetés! Három visszafogott színű ing, amihez tartozik egy minta, amit bárhova feltehetsz. A minta viszont meglepetés, és mindvégig titok is marad. Csak otthon derül ki, mit húztál a Springfield kreatív kincsestárából. Hogy a mintát hogy kell az ingre tenni, azt a csomagoláson részletesen megtalálod.
Ár: 8.995 Ft 

 
Tervezz, játssz, és pompázz a saját DIY ingedben!

A Springfieldnek 49 országban összesen 866 üzlete van, 555 saját kézben és 311 franchise partneren keresztül. A Springfield a Cortefiel Group vezető ruházati vállalatcsoport tagja, amely 63 országban van jelen és 1.855 üzletes hálózatot tudhat magáénak négy márkája, a Cortefiel, a Pedro del Hierro, a Springfield és a Women’ Secret révén.

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése