beango.nu

beango.nu

kedd, január 15, 2013

Most a Springfield-be!


A Springfield új kollekciója maga a tavaszi varázslat. A ruhák, kiegészítők, az anyagok és a színvilág mind lágy, kellemes, letisztult és üde, akár az ébredő természet. Íme néhány szett a 2013-as tavaszi kollekcióból, amit kifejezetten ajánlok az oda látogatóknak.

A női vonal olyan, mint a friss levendula illata és a melengető mediterrán szellő. Idén tavasszal a letisztult külső és üde stílus szépíti meg a napjaid. A Springfield három kollekcióval indítja az évet. A városi BLACK ME WHITE semleges színeivel és elegáns megjelenésével átvezet a télből a tavaszba. A matt anyagokat a szövetekben és a részletekben fényes textúrával kombinálták, ami elegánssá és különlegessé teszi a megjelenést. Az alapvetően hétköznapi és csendes TRULY BLUE kollekció harmonikusan simítja egybe a kék színeket az alapul szolgáló homokszínnel. A koptatott szövetek, a batiszt és a velúr díszítések varázsolják az egyszerű ruhákat azokká az igazi Springfield darabokká, amiket annyira szeretünk. Persze tavasz nem ragyoghat virágok nélkül, így a JARDINB kollekció tagjainál a lágyság és puhaság, a nőiesség hangsúlyozása kap kitüntetett figyelmet. A főszerep a barackszíné, a kulcsfigurák pedig az aszimmetrikus, lenge felsők.
A három fő kollekció mellett továbbra is hangsúlyt kap majd a női smart casual viselet. Idén tavasszal a fekete és a fehér a halvány sárgával lesz igazán klassz, az afrikai ihletésű mintákkal pedig már a vagány, nyárias hangulatra készülhetünk.
A férfi vonal a tiszta levegő, a ragyogó fények és a hűvös energia jegyében készült. A GREY BERRY kollekció a városi tavaszról szól, a fehérbe hajló finom szürkét a bogyós gyümölcsök bordó színe egészíti ki. A különlegességet a természetes anyagok, az egyszerű minták adják. A SCANDI STYLE maga a nemes, modern egyszerűség. A vízszintes csíkozással, a koptatott kék, a hűvös zöld, és a napsárga színeivel mintha egy északi tájon lennénk.  Az EARTHLY BLUE pedig a kék és a föld színeinek tökéletes ötvözésével nem is lehetne természetesebb. A kollekció sportos zakója egyszerre elegáns és smart casual.
Természetesen a férfi vonalon továbbmegy az elegáns stílus. Tavaszi különlegesség, hogy a Springfield Shirt Barban Te választhatod ki hangulatodhoz illően, éppen milyen gallérral szeretnéd viselni az ingeidet. A kiegészítők között pedig divatos táskákat, sálakat és jegyzetfüzeteket is találsz, hogy az idei tavasz vidámságban és üde, kellemes hangulatban teljen.


  

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése