beango.nu

beango.nu

hétfő, január 07, 2013

Modern mese a sikerről

Egyszer régen egy szép és tehetséges lány megálmodta, hogy sikeres lesz.  Kezdetben családjának, majd barátainak és tanárainak mesélt erről. Mindenki ellátta jobbnál jobb tanácsokkal volt, aki bátorította, és volt aki igyekezett lebeszélni őt arról az útról, ami a „csillagok fele vezet”
Ugye, hogy ez akár rólunk is szólhatna, hiszen ki ne álmodna arról, hogy az a tehetség, amivel született egyszer majd sikeres szakemberré teszi, legyen szó divatról, színpadról, kutatásról, vagy bármilyen más területről.
Decemberben a REmese szervezésén dolgozva volt szerencsém megismerkedni a Mentorházzal, ugyanis kolléganőm meghívta,  - ahogy ő szeret fogalmazni – a Mentor Ház angyalait, hogy a Vam Design Center jóvoltából megszervezett  REmese Szakmai Napon meséljenek a fiataloknak arról, hogy Ők hogyan váltak jó szakemberekké, közismert szereplőkké, és arról is, hogyan tudnak Ők segíteni a fiatalabb generációnak érvényesülni ebben a modern világban, és sikeresen kitűnni tehetségük által akkor is, amikor szinte telítettnek látszik a „piac”.
A Mentor Ház angyalai: dr. Csisztu Zsuzsa sportoló és műsorvezető, aki már nagyon fiatalon több európai és világbajnokságon ért el nagyon jó eredményeket, és aki sokoldalú tehetségének köszönhetően, nem csak mint sportoló, hanem mint média szakember, tudósító is ott lehetett az elmúlt évtizedek markáns sporteseményein, Görög Zita a szépségéről híres és ma is ünnepelt modell, és Tallós Rita színművésznő, aki számos szereplése közül számunkra talán a legismertebb a sikeres Jóban Rosszban TV sorozat Helénje.
Azt kell mondanom, hogy megismerve tevékenységüket, a Mentor Ház programját, talán a REmese hatására is, de mesésnek hangzik, hiszen egy olyan programról beszélünk, amely nem csak a tehetségeket kutatja fel, hanem a siker felé vezető úton mentorálja is őket. A Mentor Ház mindamellett, hogy tanfolyamok által összpontosításra tanít, abban is segít, hogy eligazodj, hogy megtaláld azokat a lehetőségeket, melyek által kapcsolati rendszer építhető ki, és természetesen betekintést nyújt abba a világba, amelyben érvényesülni szeretnénk. Érdemes ellátogatni a honlapra (www.mentorhaz.com).
Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése