csütörtök, január 10, 2013

LAONI meglepetés

Egyik nap kellemes meglepetés várt a postaládámban. Izgatottan bontottam fel a csomagot, melyben egy LAONI névjegykártyatartót találtam. A WAMP-on már régen kiszúrtam a tervező termékeit, sőt évek óta használom is. Minden darabja egyedi és minőségi.

A LAONI márka tervezője Ács Ilona iparművész. Igényes, a különlegességet és az egyediséget kedvelő nők és férfiak számára tervezi egységes kollekciókban gondolkodva  egyedi stílusú, természetes bőrből készült exkluzív táskáit, cipőit és  a hozzájuk  tartozó egyéb apró kiegészítőket . Az általa tervezett tárgyak  illeszkednek a mindenkori aktuális divattrendekhez, mégis sajátosak, felismerhetőek. Kollekciói elegánsak, egyszerű, letisztult formavilágúak, de egyben különlegesek is. Tárgyainak egyéniségük, saját stílusuk van. 

KAMÉLEON – alkalmazkodik hozzád
A KAMÉLEON táskák a márka legsikeresebb családjába tartoznak, hiszen sokszínűségük, az egyedi igényekhez való rugalmas alkalmazkodásuk nemcsak a fiatalabb korosztályt varázsolja el. A KAMÉLEON Notebook és Everyday táskáinak két arca van. Mindkét oldaluk különböző színből/anyagból készül, és a csattok segítségével rákapcsolható kiegészítő táskák tárháza is gyakorlatilag kimeríthetetlen.

Nagy odafigyelés - apró kiegészítők
Neszeszerek, mobil- és iPod tokok, névjegykártyatartók, karkötők, kulcstartók – és még sorolhatnánk a kiegészítők széles skáláját, melyek vagy valóban kiegészítik a kollekciót a hasonló anyaghasználat révén, vagy éppen valami játékosságot kölcsönöznek az eltérő stílus miatt. 
LAONI Showroom (1072 Budapest, Klauzál tér 1.)

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése