szerda, október 31, 2012


hétfő, október 29, 2012

smoke cafe & restaurant X Beango közös nyereményjátéka


vasárnap, október 28, 2012

Maison Martin Margiela és H&M együttműködése


Julianne Moore, Sarah Jessica Parker, Mena Suvari, Kanye West, Helena Christensen, Selma Blair, Alan Cumming és Chase Crawford is a meghívott vendégek között volt a  H&M és a Maison Martin Margiela együttműködését ünneplő new york-i estélyen. A különleges esemény a város kereskedelmi negyedében lévő Beekman Street 5. számú épületének több emeletén került megrendezésre. A vendégek az elismert koreográfus, Anne Teresa de Keersmaeker rendezésében bemutatott táncelőadáson, valamint a speciálisan összeállított művészeti installációk részeként fedezhették fel a kollekció darabjait, mielőtt a DJ-k belekezdtek a hajnalig tartó buliba. A ,,Maison Martin Margiela with H&M” kollekció november 15-én kerül bemutatásra a világ kb. 230 H&M üzletében.
,,Örömmel mutattuk be a ,, Maison Martin Margiela with H&M” kollekciót ezen a new york-i eseményen. A Maison Martin Margiela divatház hisz a munkái tradicionális kontextuson kívüli bemutatásában. Az installáció és a táncelőadás ezen keveréke megismertette a ház szellemiségét, és lehetővé tette a művészek számára, hogy az együttműködés kollekcióját saját látásmódjukon keresztül interpretálják.” – Maison Martin Margiela.
,,A mai parti nagyon izgalmas volt, tele meglepetéssel. Egyik  teremben, egyik emeleten sem tudhattuk előre, mi vár ránk! Az installációk a ,,Maison Martin Margiela with H&M” kollekciót a legelbűvölőbb, legeredetibb módon mutatták be, és úgy hiszem, a vásárlóink igazán nagyra értékelik majd ezt a kollekciót” –  mondta Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója.


Az elhagyatott és durva külsejű, kilenc emeletes épület, amely egy üvegtetejű átrium köré épült, a ,,Maison Martin Margiela with H&M” kollekció bemutatásának tökéletes helyszíneként működött a márka jellemző fehérre festett stílusában dekorálva. A híres fotós, Anne Teresa de Keersmaeker, egy különleges és szépséges előadást hozott létre homokból, amely a különböző emeleteken játszódott az egész est folyamán. Anna Teresa és táncosai előadás közben vették ki a kollekcióból a ruhadarabokat, így létrehozva egy élő, spontán művészeti installációt.


A H&M-mel együttműködésben létrehozott kollekció termékei – amelyek a Maison Martin Margiela ruhadarabok és kiegészítők különböző szezonokból való újrakiadásai  – további speciális művészeti installációkban is láthatók voltak a különböző emeleteken: Daniel Arsham, Frederique Chauveaux és Noemie Goudal művészek szobrokat, vetítéseket és fotókat alkottak az eseményre
,,Ez egy fantasztikus együttműködés! A Margiela egy szuper márka – művészi, ikonikus és mindig éles.A minőség pedig mindig magas a H&M-nél. A divat azért jó, mert kifejezheted magad” – mondja Julianne Moore.

,,Annyira hihetetlen és izgalmas, hogy az egyik kedvenc tervezőmet ünnepelhetjük. A Margiela divatház titokzatos és lenyűgöző, nagyon régóta a rajongójuk vagyok. A H&M pedig, nos, elég megnézni a női és férfi kollekciókat! A H&M lehetővé teszi, hogy az ember nagy tervezők darabjaihoz jusson, a luxust mindenki számára elérhetővé varázsolja. Ez szerintem nagyon demokratikus, szóval én mellette állok” – mondja Sarah Jessica Parker.


,,Én a Margiela nagy rajongója vagyok és szeretem a H&M-et – ez egy szuper együttműködés. Soha nem lep meg a döntés, minden választott tervező, akivel a H&M együttműködik, számomra nagyon érdekes. Mindig beállok a sorba édesanyámmal már korán reggel, hogy a kollekciókhoz jussak. Én a kezdetektől Margiela rajongó vagyok.” – mondja Helena Christensen.

,,Azért jöttem, hogy megcsodáljam a bájos Margiela kollekciót. Szeretem, ahogy a H&M együttműködik más tervezőkkel. Szerintem nagy dolog divatos ruhákat elérhető áron kínálni. Nagy ötlet az együttműködés más tervezőkkel, a kollekciók mindig szuperek!” – mondja Alan Cumming.péntek, október 26, 2012

OurStyle Exclusive Pop-Up Store nyílik a MOM Parkban


Október 30. és december 31. között a OurStyle Boutique választékának különleges szelekcióját ismerhetik meg a magyar divat rajongói. A MOM Park emeletén nyíló OurStyle Exclusive a legjobb hazai tervezők kollekcióit mutatja be, a vásárlók a két hónapig nyitva tartó új pop-up üzletben új termékekkel és dizájnerekkel egyaránt találkozhatnak.

Az OurStyle Exclusive-ban több, mint húsz magyar dizájner, köztük Anh Tuan, Konsánszy Dóra, Abodi Dóra, AnnaEva, Sármán Nóra, Vágó Réka, Lokalwear, és a Kepp Showroom egyedi darabjai vásárolhatók meg. Emellett új tervezők is bemutatkoznak: Balázs Lilla, Roushk, Doridea, Rienne.

Az üzlet megnyitóján két exkluzív kollekció is debütál: az ANH TUAN OurStyle számára tervezett színes, kedvező árfekvésű táskái és kiegészítői, illetve azIVANKA egyedi ConcreteGenezis ruha- és kiegészítő kollekciója, mely Magyarországon először lesz megvásárolható az OurStyle Exclusive-ban és a webshopban.

Az Aréna Pázában található Ourstyle Boutique-ban továbbra is nyitva tart és elérhető a ruhák, cipők, táskák, ékszerek és kiegészítők teljes kínálata.

Az Ourstyle célja a kezdetektől, hogy vásárlói magas minőségű, egyedi darabokkal bővíthessék ruhatárukat. A cég 2010-ben kezdte meg működését webshopként, majd a fokozott érdeklődés kielégítése végett több ideiglenes boltot is nyitott, ahol a vevők kedvükre válogathatnak a magyar divattervezők különleges darabjaiból. Az idén az Aréna Plázában nyitott pop-up bolt több, mint 35 magyar divattervező folyamatosan megújuló kollekciójával várja az érdeklődőket. Az elmúlt két év tapasztalata azt mutatja, hogy a magyar közönség nyitott a bolt által képviselt értékekre, a webshopon keresztül pedig egyre több külföldi vásárló, főleg az Egyesült Államokból, Franciaországból és Angliából, érdeklődik a termékek iránt, igazolva a magyar divattervezők munkájának versenyképességét a nemzetközi divatpiacon.

Bemutatkozik az ANH TUAN for OurStyle táskakollekció

A hazai divattervezők legszélesebb kínálatával rendelkező OurStyle Boutique generációjának egyik legtehetségesebb tervezőjét, Anh Tuant kérte fel egy élettel teli, színes darabokból álló kollekció tervezésére.

Az OurStyle első dizájner együttműködésére Anh Tuant, a divatrajongók között luxus minőségű táskáiról jól ismert tervezőt kérte fel, aki egy színes, a kozmopolita életstílushoz tökéletesen illő kollekciót tervezett.

Az október 30-tól kizárólag az Ourstyle üzleteiben és webshopban megvásárolható táskák magukon hordozzák a vietnami származású tervező kézjegyeit, az aprólékos kidolgozást, az elegáns, mégis modern vonalvezetést.

Az ANH TUAN for OurStyle kollekció két modellt kínál négy különleges színben. A BONGO ideális táska a mindennapi városi élethez, a kompakt forma elegendő helyet biztosít nélkülözhetetlen tárgyainknak, a letisztult, nőies vonalvezetés bármely outfit tökéletes kiegészítője. A BONGOLINO egy kisebb, játékosabb formavilágú modell, melyet fémcipzáros zsebei tesznek igazán látványossá. “A  színek a világ legszebb tájaira repítik a a táskák viselőjét, a Côte D’Azur a tenger áttetsző kékségét idézi, a Grenada gazdag pirosa ékszerként ragyog. A Havana napsütéses sárgája kiemeli viselőjét a tömegből, a Saint Germain pedig a legkifinomultabb gardróbokban is megtalálja a helyét.”

Az ANH TUAN for Ourstyle kollekciónak az Anh Tuan szokásos árainál kedvezőbb árfekvése lehetővé teszi, hogy minél többen gazdagodjanak egy dizájner darabbal.
 


Image fotók:

Fotó: Balla Vivienne
Haj: Kozma Norbert
Smink: Vörös Viki
Styling: Décsi Juli
Modellek: Eszter (Attractive), Eszter (Trendattack)

1. kép
Ujjatlan top: Nora Sarman
Hosszú szoknya: stylist sajátja
Karkötő: Sarolt
Pántos magassarkú: stylist sajátja
Áttetsző pelerin: Dora Abodi 
Leggings: stylist sajátja
Masnis magassarkú: Dora Abodi
Táskák: BONGOLINO Grenada, BONGO Grenada by Anh Tuan for Ourstyle

2. kép
Áttetsző pellerin: Dora Abodi
Leggings: stylist sajátja
Táska: BONGO Grenada by Anh Tuan for Ourstyle

3. kép
Top: Nora Sarman
Szoknya: stylist sajátja
Táska: BONGOLINO Grenada by Anh Tuan for Ourstyle

4. kép
Top: stylist sajátja
Leggings: stylist sajátja
Cipő: Reka Vago
Karkötő: Sarolt
Táska: BONGOLINO Grenada by Anh Tuan for Ourstyle

5. kép
Felső: stylist sajátja
Leggings: Nora Sarman
Táska: BONGO Saint Germain by Anh Tuan for Ourstyle

6. kép
Ruha: Tamara Barnoff
Táska: BONGOLINO Saint Germain by Anh Tuan for Ourstyle

7. kép
Ruha: Tamara Barnoff
Áttetsző sarkú cipő: stylist sajátja
Felső: stylist sajátja
Leggings: Nora Sarman
Bokacsizma: Reka Vago
Táskák: BONGOLINO Saint Germain, BONGO Saint Germain by Anh Tuan for Ourstyle

8. kép
Felső: Artista
Leggings: stylist sajátja
Táska:  BONGOLINO Havana by Anh Tuan for Ourstyle

9. kép
Rojtos kardigán: Souffle
Póló Aarion
Táska:  BONGO Havana by Anh Tuan for Ourstyle

10. kép
Felső: Artista
Leggings: Nora Sarman
Magassarkú cipő: Reka Vago
Rojtos kardigán: Souffle
Póló: Aarion
Csizma: stylist sajátja
Táskák:  BONGOLINO Havana,  BONGO Havana by Anh Tuan for Ourstyle

11. kép
Top: Nora Sarman
Nadrág: stylist sajátja
Táska:  BONGO Côte d'Azur by Anh Tuan for Ourstyle

12. kép
Overál: Enjey
Magassarkú szandál: stylist sajátja
Top: Nora Sarman
Nadrág: stylist sajátja
Oxford cipő: Reka Vago
Táskák: BONGOLINO Côte d'Azur, BONGO Côte d'Azur by Anh Tuan for Ourstyle

13. kép
Overál: Enjey
Táska: BONGOLINO Côte d'Azur by Anh Tuan for Ourstyle
Tárgyfotók: Krulik Marcell


Két évnyi kutatás-­‐tervezés, valamit egy évtizednyi szakmai tapasztalat áll a "beton márkaneveként" ismert IVANKA első ­‐ ConcreteGenezis névre keresztelt ‐ ruhakollekciója mögött. A darabok (ruhák, táskák és ékszerek) letisztultak, mégis határozott karakterrel bírnak: mind anyagukban -beton, borjúbőr és a saját fejlesztésű beton­‐textil - mind színválasztásukban (szürke árnyalatai) az IVANKA beton iránti szenvedélyét testesítik meg.


Közel két éves fejlesztés eredménye lett a világon egyedülálló, innovatív beton-­‐textil, amely megfelel a hordhatóság alapkövetelményének; egyszerre hordozza magában a textilek hajlékonyságát és könnyedségét, valamint a beton esztétikáját, textúrájában pedig leginkább bőrre emlékeztet. Valódi beton köszön vissza a kiegészítőkön: borítéktáska (clutch‐ok) fedőlapjára applikált vékony betonlemezek egyszerre szolgálnak dekoratív elemként és a bőrrel organikus kombinációt alkotva a táskák alapanyagaként; az Organ Jewellery kollekció beton medáljai pedig öt emberi szervet (szív, tüdő, gyomor, vese, máj) formáznak a realisztikus megjelenés helyett geometrikus vonalvezetéssel. 

A ConcreteGenezis kollekció megalkotásakor a városi nő archetípusa szolgált inspirációként: egyszerre erős és törékeny, maszkulin, mégis bátran éli meg nőiességét. A kollekció minőségét a 10 éves tapasztalat, valamint a szakmai partnerek garantálják: a darabok a legnagyobb divatházaknak (Valentino, Givenchy vagy Marc Jacobs) beszállító Kézmű Nonprofit Kft. gyáraiban készülnek.
A kollekció - és egyben az IVANKA fashion divíziója - a párizsi divathét keretében rendezett Tranoi szakmai vásáron mutatkozott be 2012. szeptemberében és mind a nemzetközi sajtó, mind a szakmai közönség részéről meleg fogadtatásban részesült. A hazai vásárlók a Concrete Genezis darabjaival az OurStyle Boutique MOM Parkban nyíló exkluzív pop up store-jában találkozhatnak először. Az OurStyle Magyarországregyik első online divatüzlete és elévülhetetlen érdemei vannak az itthoni tervezők népszerűsítésében. Budapest különböző bevásárlóközpontjaiban nyíló átmeneti boltjaik ("pop up store-­‐jaik") szervesen illeszkednek a nemzetközi kereskedelmi trendekbe, a MOM Parkban nyíló, válogatott márkákat kínáló üzletük pedig olyan különleges közeget biztosít a ConcreteGenezis darabok premierjének, amelyre örömmel mondott igent az IVANKA.

Az IVANKA­‐t a fiatal házaspár ­‐ Ivánka Katalin és Ivánka András ­‐ 2002-­‐ben azzal a nem titkolt céllal alapította, hogy a multifunkciós nyersanyag, a beton, felhasználási spektrumát tágítsák és újraértelmezzék.
A kis családi vállalkozás egy garázsból indult és mára "a beton márkaneve" lett, részvénytársasági formában működő, számos nemzetközi díjjal és elismeréssel rendelkező, tervezőstudió és gyár. Termékeik a világ számos országában kaphatóak; ügyfeleik között pedig olyan márkákat tudhatnak, mint a Vodafone, a londoni Liberty áruház, a Bang&Olufsen, a Levi's, az Andaz by Hyatt vagy éppen az Oakley.