péntek, augusztus 24, 2012


csütörtök, augusztus 23, 2012

IN SPORT IN STYLE by Szilvia Svantner


Svantner Szilvia, a KREA stylist szakának hallgatója egy igazi divat sztorit tár elénk az Olimpia éve fényében. Hogyan öltözzünk a lelátón? Hogyan lehetünk divatosak a sportpályán? A mai trendeket követve egy újságanyagba fogta össze Szilvi mindazt, ami minimál a mai élénk színekkel kiemelve, egy egy markáns kiegészítővel, természetesen magyar tervezők ruháival és kiegészítőivel, mint KOMOD, ANNAEVA, INER, BEANGO és GULYÁS SÁRA.
Photo: Katalin Karsay
Stylist: Szilvia Svantner 
Make up :Livia Rudnicki
Model: Eleonora/ZOOM

szerda, augusztus 22, 2012

KOMOD POP-UP STOREkedd, augusztus 21, 2012

TALENT ALERT


MZ photo in VOGUE Italia

Shapes of the soul

"Shapes of the Soul" is a meditation on the nature of the soul and the forms it can embody. It is a reflection upon reality and appearances, upon the things that we cannot see but can, however, feel. It represents the concurrence of opposites and reconciliation between the contrary aspects of life. Souls are all united through one and the same divine essence, regardless of their exterior fragileness or harshness, and they attain an inner harmony that is unperceivable to the exterior due to the various and often contrasting shapes that they can take.

Nem lehetünk elég büszkék az erdélyi Mihály Zoltánra.
GRATULÁLUNK!MAGENTA 2012 ŐSZ/TÉL


A JOY bemutatja Magenta – It’s Fashion Time! – rendezvény

Szeptember 5.-én Budapest szívében a Szent István téren, a Bazilika mellett található Platz teljesen átalakul egy estére, hogy egy divat eseménysorozat első állomásának adjon otthont.

Az est folyamán a Magenta 2012-es őszi/téli kollekciója kerül bemutatásra. Több tour-on keresztül ismerkedhet meg a közönség a tervező, Dankó Ágnes legújabb kollekciójának darabjaival.

Dankó Ágnes elmondása szerint a kollekciót áthatja a harmónia és a könnyedség. Meghatározó színek az idei szezonban a zsálya, a meggy, a gesztenye és a camel. A legfontosabb alapanyagok a muszlin, a szatén, a csipke és a fényes, matt kötöttek.
Lágyan követő vonalak és jól megválasztott kiegészítők együtt közvetítik a Magenta érzést.

A divatbemutatón a sminkekről Fábián Évi és csapata gondoskodik, míg a hajakat a Zsidró szalonok biztosítják.

A rendezvény házigazdája Kiss Ramóna színésznő.
A sztárfellépő a tavaly év női hangja Muri Enikő, aki lemezbemutató koncertjének egy állomásaként legújabb számait adja majd elő.

Az est meglepetése egy Flashmob lesz, melynek sikerét az X-faktor koreográfusa Szabó Tamás garantálja, aki. 100 táncosával érkezik a helyszínre, hogy a bemutatót félbeszakítva egy őrületesen nagyszabású performanszot adjon elő a Szent István téren, ahova tökéletes rálátás nyílik a Platz-ból. A Flasmob előre beharangozott egyszerű koreográfiája bárki által könnyen betanulható lesz a videó megosztóra feltöltött videóról, így bárki becsatlakozhat a kialakuló tömegbe, hogy a végén aztán több százan táncoljanak egyszerre
Az est folyamán bemutatkozik az XY őszi/téli ékszerkollekciója és egy teljesen egyedi JOY-Magenta kollekció, ami kifejezetten az eseményre jött létre. A bemutatók végeztével éjfélig tartó mulatozás veszi kezdetét, a hangulatról saját dj gondoskodik.

Az esemény média partnerei a Femcafe.hu és a style.hu magazinok, támogatói pedig a Bols Vodka, a Hungaria pezsgő, és a Vöslauer ásványvíz.

A rendezők, a Magenta marketing vezetői Dankó Dániel és Tartott Roland a tavalyi nagyszabású divatbemutatójuk után ismét magasra tették a lécet. Kíváncsian várjuk szeptember 5.-ét, hogy a nyár zárásaként még egy utolsó grandiózus szabadtéri bulin vegyünk részt.


hétfő, augusztus 20, 2012

Lana Del Rey a H&M kampányarca


A zenei világ jelenleg egyik legismertebb neve, Lana Del Rey, lesz idén ősszel a H&M kampányarca. Lana az Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin által fényképezett print kampányhoz fog modellt állni, valamint ő énekli a ,,Blue Velvet” című dalt a Johan Renck által rendezett reklámfilmben. Lana idén vált világsztárrá ,,Video Games” című dalával a ,,Born to Die” albumról, és világszerte ismert különleges, egyedi stílusa. A kampányban Lana a H&M őszi kollekciójának kulcsfontosságú darabjait viseli, többek között egy rózsaszín angóra pulóvert, mintás leggingset, tweed motoros dzsekit és egy szűk, bőr részletekkel ellátott tweed ruhát. A teljes reklámfilm szeptember 19-től lesz megtekinthető a hm.com honlapon, egy rövidebb változata pedig a TV kampányhoz kerül felhasználásra. Októberben Lana a H&M téli divatkampányában is megjelenik.kedd, augusztus 14, 2012

SWASH A/W 2012Gellért, a divat strandja! divatpályázat és díjátadó fashion show


 
A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt -a Sonia Produkciós Kft szakmai együttműködésével - 2012. július 1-én – Gellért, a divat strandja! -címmel pályázatot írt ki az alábbi témakörben:
A pályázó feladata 2-3 darabos fürdőruha/strandkollekció megtervezése volt az 1920-as, 1930-as évek vonalvezetése
, alapanyagai
,színvilága felhasználásával szabad átiratban, a mai, kortárs divatba történő újraértelmezéssel.
A pályázat célja a 1920-as, 1930-as évek strandöltözékeinek modern szemléletű, mai értelmezésű feldolgozása, beemelése a hazai divatszakma iránt érdeklődő közönség látóterébe.
A pályázati anyagókból a szakmai előzsűri 2012. augusztus 1-én 26 tervező pályázati anyagát – 69 öltözetet- választott ki.
A kiválasztott –és legyártott- pályamunkák egy nagyszabású fashion show keretén belül mutatkoznak be!
A fashion show különlegessége, hogy a kifutó a külső medence vize fölött helyezkedik el, valamint a modellcsapat összeállítása is speciális, hisz az FTC Női Kézilabda Szakosztály játékosai – a professzionális modellek mellett- alkalmi modellként vesznek részt az eseményen.
A fashion show időpontja: 2012. augusztus 30, csütörtök 20 óra
Helyszíne: Szent Gellért Uszoda és Gyógyfürdő
Cím: 1138 Budapest, Kelenhegyi u. 4 sz.
-Érkezés a Kelenhegyi u. felőli oldalon! -
A jegyek ára 1500 Ft, melyek az esemény előtt a helyszínen, illetve elővételben 2012. augusztus 27-től a Szent Gellért Uszoda és Gyógyfürdő pénztáránál vásárolhatók meg!

hétfő, augusztus 13, 2012

A London-i Olimpia divatja


Mint ahogy minden nagyobb esemény a londoni Olimpia is nagy hatással van a divat alakulására, főleg az aktuális időszakban. Tegnap a záróesemény csak úgy csillogott a színpad nagy divattervezők aranyló ruháitól. Olyan divattervezők ruhái vonultak fel, mint McQueen, Vivienne Westwood, Burberry, Erdem, Christopher Kane, Paul Smith, Jonathan Saunders. Naomi Campbell, Kate Moss, Stella Tennanr, Lily Cole, Karen Elson, Jourdan Dun, David Gandy, Lily Donaldson, Georgia May Jagger voltak a szerencsés modellek, akik viselték a gyönyörű ruhákat.csütörtök, augusztus 09, 2012

Megjelenés az osztrák VOLUME-ban
4 személyiség - 4 stílus - KOMOD

Négy fiatal divattervező, négy különböző stílus és személyiség –  Kovács Mónika, Lévai Zsófia, Németh Ninetta és Veszprémi Gabriella - akik egy képzeletbeli komód egységében alkotnak. A KOMOD 2012 tavaszán a Gombold újra! divatbemutatón debütált a nagyközönség előtt, majd elnyerte a LanciaYpsilon „Be creative - not monotone” különdíját. 

Az újonnan átalakított bemutatóterem megnyitására néhány hónappal később, 2012 júliusában került sor. A belváros szívében található showroomban a vásárlók testközelből követhetik a négy divattervező mindennapi munkáját. Az egykor szürke irodahelyiséget két tehetséges lakberendező - Pásztor Ivett is Viszoki Csaba - varázsolt ujjá egy vidám s frappáns elegáns divatlakosztállyá.
A KOMOD minden egyes ruhadarabja a legjobb minőségű anyagból készül, mégis meglepő árakkal konkurál. Olyan nőknek szól, akik számára fontos, hogy ötözködésük felszínre hozza belső értékeiket és egyéniségüket. A KOMOD stílus a mindennapos eleganciát képviseli, mindezt különlegesen játékos és letisztult módon.

A 2012 júliusában debütált első nyári minikollekciónak egy különleges magyar népmese adta meg az ihletet: egy álruhába bújt kislány - Pirosmalac- aki csak a szerelem megtalálása után nyeri el emberi alakját és lehet önmaga.


A kollekció minden darabjában megtalálható a titok, a rejtőzködés és alakíthatóság. Minden darab a belső értékek fontosságát és az egyéniségben rejlő lehetőségek kibontakozásának koncepcióját képviseli. A ruhák variálhatóak, mindenki saját ízlése szerint bolondíthatja meg a külsejét. Az öltözékek letisztultak, a titok a részletekben rejlik, és a viselőjétől függően válik láthatóvá a világ számára is, akárcsak a népmesékben.


Photographer : Jonas Matyassy
Stylist: Szilvia Svantner
Make up: Lívia Rudnicki
Hair Stylist: Kata Székely
Modell : LAURA / Visage
Dress&Bags: KOMOD

Fontana Irodaház, 4.em., Váci utca 16/A (C&A üzlet felett)

kedd, augusztus 07, 2012

Lover S/S 12/13 ‘Persona’ Lookbook


♥♥♥