csütörtök, március 29, 2012

NÉZD ÉLŐBEN A GOMBOLD ÚJRA DIVATBEMUTATÓJÁT!

2012.03.31

17:30-kor kövesd élőben otthonról a Gombold újra divatbemutatóit a Beango blogon!
Live streaming by Ustream

kedd, március 27, 2012

HÉTVÉGI ESEMÉNY


▲▼▲▼▲

Gombold újra! és a Vodafone


Limitált szériás iPhone és iPad kiegészítők Konsánszky Dórától és a Vodafone-tól

Idén a Vodafone, a fiatalos lendületéről ismert mobilszolgáltató is a Gombold újra! Divat a magyar pályázat mögé állt. A Vodafone Smart Store különdíjának felajánlása mellett Konsánszky Dóra által tervezett különleges kiegészítőkkel is készül a vállalat a március 31-ei bemutatóra. Nemcsak az iPhone és iPad készülékekre tervezett tokokat, hanem használt mobiltelefon alkatrészekből készült ékszereket, a Vodafone Smart Collection darabjait is árusítják majd a WAMP-on a Smart Store standjánál.A limitált szériás Konsánszky kiegészítőket a Gombold Újra!  programjaihoz kapcsolódó egész napos WAMP Fashion vásáron lehet majd megvásárolni a Millenárison. Az iPhone és az iPad tokok is magukon hordozzák a tervezőre jellemző stílusjegyeket, melyeket a dizájner most a Vodafone dinamizmusával és innovatív megoldásaival vegyített.A Vodafone egy 500 000 forint értékű különdíjat is felajánlott, melyet a közönség szavazatai alapján ítélnek oda. Szavazni bárkinek lehetősége lesz a Smart Store – a Vodafone Fashion Street-en található okostelefon szaküzlete – honlapján, a www.vodafonesmartstore.hu/gomboldujra címen. Így azok, akik nem tudnak eljutni az eseményre, a Vodafone vadonatúj hálózatán keresztül országszerte bárhol követhetik azt. A szavazók között pedig ráadásként egy Konsánszky Dóra által tervezett kiegészítőt is kisorsolnak.

A március 31-ei WAMP-ra a Smart Store dolgozói és a Vodafone-osok különleges, használt mobiltelefonok alkatrészeiből készült ékszerekkel is visznek, a Vodafone Smart Collection darabjai a helyszínen megvásárolhatók. Emellett minden döntőbe jutott pályázó bemutatkozási lehetőséget kap a Vodafone Szelektor c. márkamagazinjában is.

péntek, március 23, 2012

Táncra perdült SPRINGFIELD


Aki csütörtök délelőtt a Springfield WestEnd üzletében járt, nem csak a legújabb tavaszi kollekciókkal, de tehetséges táncosokkal is találkozott. Az üzletben két tánccsoport ünnepelt a Springfielddel és mutatta meg, hogy számukra mit jelent a tavasz.

A lehengerlő tudású táncosok más-más stílusban léptek fel, egyikük modern táncot, a másik csapat swinget táncolt az üzletben. Ezzel megnyitották a Springfield tavaszünnepét, a március 25. vasárnapig tartó négynapos Tánclázat. 


Ez idő alatt várhatóan sokan mások is táncra perdülnek majd a Springfield üzletekben. A naponta kétszer, 12-13 és 19-20 óráig megtartott táncos órákban ugyanis -50%-os kedvezménnyel jutalmazzák majd az ünneplőket. De a szégyenlősek sem maradnak ki, hiszen március 22 és 25. között egész nap -25% kedvezmény lesz érvényes a teljes kollekcióra.szerda, március 21, 2012

Best of Stilblog - DESIGN MINDENKINEK!


Újra megelevenednek a Stilblog bejegyzései! A bloggerlányok legújabb kedvenceivel 2012. április elsején találkozhattok a Merlin Színházban, nem, nem tréfa, ismét nagyon komoly design vásár várható, ami ezúttal még bringás szekcióval is bővül. Újdonság lesz továbbá az esti zenés mulatság is hazai énekes-dalszerzők közreműködésével, de a már megszokott vetítettképes előadások és workshopok sem hiányozhatnak.
A Stilblog első rendezvénye óta sok-sok kiváló képzőművész, divattervező, fotográfus, designer jelent meg a blogon, így hát elérkezett az idő, hogy a virtuális világból kilépve élőben is bemutatkozzanak az új kedvencek. A Merlin falai között olyan művészekre lelhettek, mint a Flatlab alkotócsapata, Szidonia Szep, vagy a Blind Chic – hogy csak néhányat említsünk. Mivel április elseje már igencsak tavaszi dátum, így a bringa szerelmeseire is gondoltak: mesés kerékpárokat és bringás kiegészítőket is kínál majd a vásár!
A délutáni órákat két előadás blokk is színesíti: először a kerékpározás nagymesterei számolnak be munkásságukról (Cyclechic, Merényi Dani, Csajbringa...), picit később pedig olyan művészek mesélnek, mint Vörös Gyöngyi & Illés István – Videodress, Reich Vanda & Varga Noémi építészek, a Flatlab tervezői és Kiss Miklós, hazánk egyik legismertebb fiatal grafikusa, aki ezúttal Goldenroach elnevezésű akcióművészeti projektjéről beszél majd.
Este a zenészeké lesz a főszerep - Hó Márton, Kristóf Norbi, Poniklo Imre, Csató Józsi és Mórocz Tamáslépnek fel akusztikus gitár kíséretével. A koncertek érdekessége, hogy a dalszerző énekesek egymás dalainak feldolgozásával adják át egymásnak a stafétát.
   Napközben a zenéről a Lamantin DJ-k gondoskodnak.

Best of Stilblog – program:
Április 1. Merlin
12.00-19.00 Design vásár
15.00 Cyclechic.hu presents: Bringaépítők és bringás designerek, bringás design előadások
17.00 Designerek előadásai – Videodress (Vörös Gyöngyi & Illés István), Reich Vanda & Varga Noémi, Flatlab, Kiss Miklós
19.00 Singer Songwriter akusztikus koncertek Hó Mártonnal, Kristóf Norberttel, Poniklo Imrével, Csató Józsival és Mórocz Tamással – Belépő: 500 Ft
Lamantin DJ-k
Tartsatok a Stilbloggal 2012. április elsején, köszöntsétek együtt a tavaszt és integessetek egy utolsót a hamarosan lebontandó Merlinnek!
Helyszín: Merlin Színház, 1052 Budapest, Gerlóczy u. 4.
Időpont: 2012. április 1. 12-20h
További információ: http://www.bestofstilblog.hu


kedd, március 20, 2012


még több SALE ITTszombat, március 17, 2012

NÉZD ÉLŐBEN A GLAMOUR WOMEN OF THE YEAR GÁLÁT!


2012-ben már negyedik alkalommal rendezik meg a GLAMOUR Women of the Year gálát, amelyen a hazai sztárvilág színe-java is jelen lesz. A Revalid és az Arena Plaza támogatásával megrendezett gálán 2012. március 22-én a díjeső mellett fergeteges parti várja majd a jelölteket és a vendégeket.Ezúttal minden eddiginél több GLAMOUR-lány juthatott be az év hazai pink szőnyeges eseményére, de azoknak sem kell elkeseredniük, akiknek most nem jött össze, a díjátadót ugyanis ÉLŐBEN közvetítjük itt, a GLAMOUR Online oldalán.

Március 22-én tehát nincs más dolgotok, mint este 9-kor leülni a számítógépetek elé, és drukkolni a kedvenceiteknek. Hívjátok át a barátnőiteket is, rendezzetek egy csajos estét, és izguljatok együtt a jelöltekért! 

Tehát ne feledjétek, március 22-én 21 órakor GLAMOUR Women of the Year 2012 ÉLŐBEN itt, a GLAMOUR Online-on.

hétfő, március 12, 2012

Lakástrend kiállítás testközelből a Millenárison


Több mint egy hete kezdődött a Millenáris B csarnokában  a Lakástrend kiállítás, amely a legkülönlegesebb , legegyedibb és legkreatívabb berendezési cikkekkel várta a nagyközönséget és nem csak. Ékszerkiállítás és ruhakiállítás, sőt még helyi szépségszalon is volt az emeleten. 
Ahogy végigsétáltunk a standok között a stílusok olyannyira különböztek egymástól, hogy fel tudtam magamban állítani egy toplistát a legkreatívabb termékekről, a legegyedibbekről és a leghasznosabbakról.


Számomra a legegyedibb standja Szőke Gábor Miklósnak volt, aki a Dante Empire képzőművészeti projekt kitalálója, ami fokozatosan brandet teremt magának, önálló termékekkel, életstílussal. A birodalom alapítója Dante, a dobermann egy 2009-ben készült képes könyvben született meg, később edig számos installáció, szobrok, videók, kiállítások, performance-ok és partik sorozatai követték. Egy birodalom önálló értékrenddel, életszemlélettel, aminek a design egyik legfontosabb részét képezi. A Nagyúr, amióta elfoglalta a trónt az új birodalom közízlését szigorú törvények bevezetésével szabályozza, figyelmét semmi sem kerülheti el. Központosítani kívánja a kultúrát, a mindennapi szokásokat, mindent, amit jónak lát és a birodalom javát szolgálja. Az installáció fontos részét képezik a Dante bútorok, melyek a központosított danteista birodalmi design első legyártott termékei.


A legkreatívab termék számunkra a Kele Sára álló és függő lámpái. A fából és betonból készült kifinomult, tökéletes darabok kíváló kiegészítői lennének az én lakásomnak...:D
Egy nem sokkal különb lámpa szerelmesei lettünk ugyanebben a stílusban, ami picit férfiasabb, markánsabb, sajnos a készítőjének névjegyét nem találtuk.


A legkülönlegesebb termék díjat a holland Graypants lámpái kapják. A Graypants egy tökéletes pldája annak, hogyan lehet a környezetünk iránti felelősséget egyedülálló és kreatív módon kommunikálni. Hulladékból olyan szépet alkotni úgy, hogy közben teljesen megváltoztatjuk eredeti struktúráját. Ezt mutatjuk meg a dsign világításon keresztül. A környezettudatos gyártás és a fenntartható élet is lehet, sőt kell is, hogy szép legyen. A 24 különböző formájú és méretű, kézzel készített lámpa különleges légkört biztosít.
Napközben a búrák egyszerű sötét formák, azonban mikor besötétedik, a falakon különböző csíkok fényjátéka látszik, melyet a karton bordái rajzolnak ki. Régi karton dobozok csak akkor képesek erre, ha mi egyszer a megfelelő formára átalakítjuk. Legyen a szépség az, amit mi készítünk.


Az idők mánusai
További kedvencek közé tartoznak a Lakástrend különlegesebbnél különlegesebb órái, melyek csak úőgy ékesítették a kiállítás falait.
Év Ékszere 2012


Rajnai Rebeka munkája
Összesítve a lakástrend kiállítás sokszínű volt, érdekes és mozgalmas, mindezt kiegészítette a Királyutca Designutca Klaszter standja, ahol saját ruháim is voltak prezentálva.
Beango a Lakástrenden-----------------------------------------------
szerda, március 07, 2012

Marni at H&M Shoppingparty

Az egész napos herce-hurca után végre egy kis csillogásban is részünk lehetett a H&M jóvoltából. Vörös szőnyeg a bejáratnál és finom martini fogadott bennünket. Celebek, tévés személyiségek mindenütt, és olyan tömeg, hogy a ruhák szinte feledésbe merültek. Ennek ellenére sem tudtam elmenni egy-egy darab mellett, ami csak úgy kiáltozta volna magát a vállfáról a ruhatáramba.
Ördög Nóri felméri a helyszínt

Iszak Eszti, a VIVA műsörvezetője is szemlélődik
Lilu már kiválasztotta a kedvencét