beango.nu

beango.nu

szerda, december 19, 2012

MAGENTA jótákonysági akció


Útjára indult a „MagentaAngyal”

A Magenta a társadalmi felelősségvállalás jegyében több száz gyermekruhát gyártott le az elmúlt hetekben, hogy most a Karácsony közeledtével minél több nehéz helyzetben lévő, óvodás korú kisgyermeken segíthessen. A Megasztárból ismert Nagy Adri örömmel csatlakozott önként a programhoz és néhány helyszínre a Magenta csapathoz csatlakozva, személyesen szállítja le a csomagokat a rászoruló óvodáknak.
A Magenta Angyalának eddig már sikerült mosolyt csalnia Tabajd és Óbarok óvodásainak arcára. A kőrút azonban folytatódik, és a tervek szerint a közeljövőben ajándékot kapnak Bagamér, Gersekarát, Pacsa, Tiszabő és Körösszakál óvodásai is.      
A "MagentaAngyal" nevet viselő kezdeményezés célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét az önzetlen segítségnyújtás fontosságára. Egyre többen ismerik fel, hogy nem elég a profitot kizárólag szem előtt tartó szemléletnek alárendelni tevékenységüket. A környezetükre érzékeny emberek és cégek egy kis odafigyeléssel nagy változást érhetnek el a nélkülöző emberek életében. 

A Magenta Angyal év végéig várja olyan nehéz helyzetben lévő térségek óvodáinak jelentkezését, ahol a ruha adomány boldogabb karácsonyhoz segítheti hozzá a gyerekeket!

A Magenta hisz a jó példa erejében és reméli, hogy kezdeményezése további követőkre talál már az idei ünnepek alatt és az elkövetkező években egyaránt.

LEGYEN MINDENKINEK BOLDOG A KARÁCSONY!

Óvodák itt jelentkezhetnek: dankodani@hotmail.com

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése