beango.nu

beango.nu

hétfő, december 03, 2012

H&M for Brick Lane Bikes: Férfi kapszulakollekció, amelyet a városi kerékpározás inspirált


H&M örömmel jelenti be együttműködését a kelet-londoni Brick Lane Bikes-szal egy kapszulakollekció létrehozására. A bringás viseletek funkcionalitását és a nagyszerű városi stílust ötvöző kollekció nem csak a kerékpárosok számára készült. A 11 darabból álló kollekciót a H&M divattervezői tervezték, és a Brick Lane Bikes munkatársai tesztelték. A Brick Lane Bikes a világ egyik legjelentősebb olyan műhelye, ahol egyedi, személyre szabott kerékpárokat készítenek. A régi idők viseletei és a jelen sportruházata által egyaránt inspirált kollekció környezettudatosan előállított anyagokból készült, hűen a H&M filozófiájához. A kollekció 2013 márciusában lesz elérhető, világszerte körülbelül 180 üzletben és online.
A 2006-ban alapított Brick Lane Bikes az első fixi műhely volt Nagy-Britanniában. A Brick Lane Bikes mára a kelet-londoni bringakultúra központja, így ők a tökéletes csapat arra, hogy a H&M bringás kollekcióját teszteljék. Minden darab úgy lett kitalálva, hogy bringázáshoz és hétköznapi viseletként is kellemes legyen, olyan funkcionális részletekkel, amelyek nem csak a bringás teljesítményben segítenek, de jól is néznek ki. A felhasznált anyagok között megtalálható a biopamut, az újrahasznosított pamut és az újrahasznosított poliészter – vagyis a ruhák ugyanúgy környezetbarátok, mint maga a bringázás.

„Hihetetlenül izgatottak vagyunk és nagyon örülünk a H&M for Brick Lane Bikes kollekciónak. Az együttműködés a H&M-mel egy városi bringás kollekcióval abszolút nekünk való feladat. Ez a kollekció pontosan arról szól, amiben mi is a legjobbak vagyunk” – nyilatkozta Feya Buchwald, a Brick Lane Bikes alapítója.
„Nagy örömmel dolgoztunk ezen a kollekción a Brick Lane Bikes-szal. A bringázás  világszerte egyre népszerűbb. Napról napra többen választják a bringázást közlekedésre és sportolásra egyaránt. Ez a férfikollekció mindent tud, amire egy bringásnak szüksége van, és közben fantasztikusan néz ki” – mondta Petter Klussel, a H&M divattervezője.


Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése