szerda, november 21, 2012

Jótékonykodj, legyél környezettudatos, és frissítsd fel a ruhatárad!

Idén is GLAMOUR Gardróbfrissítés
A GLAMOUR magazin és a glamouronline.hu idén is megrendezi a Gardróbfrissítést, amelynek teljes bevételét a fiatal magyar divattervezők támogatására ajánlja fel a MOME Textiltanszékének. Tavaly több mint 1 millió forint adomány gyűlt össze, idén még nagyobb erőket mozgósítanak a nemes cél érdekében.
Két részből áll a december 1.-i esemény: az első a popup üzlet egynapos megnyitása, ahol reggel 10 és este 6 között bárki 500 forint/darab adományért vásárolhat ruhákat, kiegészítőket az Arena Plazában található GLAMOUR Gardróbfrissítés popup üzletben (a földszinten, a Vodafone mellett, a Deichmann-nal szemben), amelyre november 25.-ig várja a magazin az olvasók felajánlásait. (Erről és az 500 ezer forintos nyereményről részletesebben itt található információ: http://toptipp.glamouronline.hu/gardrobfrissites/detox-48)

A Gardróbfrissítés másik része egy
árverésből áll, amely közvetlenül a popup üzlet bezárása után, december 1-jén este 6-tól kezdődik az Arena Plaza emeletén, és ahol ismert emberek, topmodellek, magyar tervezők felajánlásait lehet megvásárolni 500 forint induló licitről.Magyar topmodellek, akik felajánlottak ruhát/kiegészítőt: Mihalik Enikő (@Visage Models - Marc Jacobs blézer, Zac Posen mellény, Ruffian kabát), Palvin Barbara (@Icon Model - Armani Exchange csipkeruha, Paule Ka ruha), Ebergényi Réka (@Visage Models - Iceberg őszi kabát, Alexander Wang ruha), Szikszai Johanna (@Visage Models), Bogár Nikolett (@Visage Models), Barabás Henriett (@Attractive Models), Bernát Bianca (@Icon Model).
Magyar divattervezők, akik felajánlottak saját tervezésű ruhát/kiegészítőt: Abodi Dóra, Anh Tuan, Benes Anita (Daalarna), Gyulai Natália (Nati 100% pure idea), a Je Suis Belle tervezőpáros, Konsánszky Dóra, Mojzes Dóra, Nanushka, Napsugar von Bittera, Németh Anikó (Manier), Pazicski Miklós (Enjey), Remete Kriszta, Szegedi Kata, Tomcsányi Dóri, a USE unused tervezőtrió.
Ismert emberek, akik felajánlottak ruhát/kiegészítőt: Weisz Fanni, Iszak Eszter, Muri Enikő, Kozma Orsi, Polgár Odett.
Az árverést, ami december 1-jén este 6 órakor, a popup üzlet bezárása után kezdődik, Lakatos Márk vezeti majd. Fontos hangsúlyozni, hogy bárki licitálhat és vásárolhat, nem csak az, aki hozott zsákot.
Az így befolyt összeget a GLAMOUR teljes egészében a MOME fiatal magyar tervezőinek ajánlja fel, a megmaradt ruhákat pedig a Máltai Szeretetszolgálat kapja.
Az eseményhez tartozó két facebook esemény ide kattintva található: 
http://www.facebook.com/events/444254938949610/?ref=ts&fref=ts
http://www.facebook.com/events/467804289929268/
*Kiegészítő információ: Az sem mindegy, hogy miben érkeznek a vásárlók a GLAMOUR Gardróbfrissítésre, mert ha a Union Jacket, azaz a brit zászlót öltik magukra, vagy divatos brit márkákból (Marks&Spencer, Asos.com, French Connection, Dr. Marten's, Debenhams, Next, Pepe Jeans, New Look, Dorothy Perkins, Top Shop, Burberry, stb.) állítják össze a szettjüket, és a popup üzletünkben megkeresik a Great Britain hoszteszt, akkor nyerhetnek egy 50 ezer forintos ruhavásárlási utalványt

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése