beango.nu

beango.nu

hétfő, november 26, 2012

Erdélyi tehetségek Budapesten


Nemrég elkezdtünk egy nagy projektet, amely teljesen spontán indíttatásból jött létre. Tagjai akkor, jó helyen voltak, jó időben ahhoz, hogy mindez sikeresen bontakozzon ki ... és még nincs vége. Ezek az emberek egytől egyig különleges és tehetséges emberek, nagy tervekkel és célokkal.

GergelyKatalin, Tika erdélyi származású színésznő, Gyergyószentmiklósról költözött Budapestre. Ő a mai cikk főszereplője,  egy különleges lány, különleges adottságokkal és tehetséggel. Első találkozásunkkor nem tudtam mit gondoljak róla, hiszen ismerőseim körében nem volt hozzá fogható. Sejtelmes volt, mondhatom, hogy szinte nem evilági, arcára volt írva minden, amit érzett és mondott, olyan zavarba ejtően őszinte. Azt gondoltam, igen, ő egy olyan személy, akivel szívesen megismerkednék. 


" Ő a Frau Batman. Álnév mögé bújik, nagykabátban jár,
álcázó sapkában. Aztán jön az este, és átváltozik.
Tapadós ruciban lép a színpadra, vele van a szupererő.
A nézőknek végre nem zsibbad a lábuk,nem nyomja a
szék a feneküket. A férjek képzeletben Párizsba
szöknek vele. A taps után megint nagykabát,
álcázó sapka, rejtőzés.Színésznő. Titkos Batman,
női verzió."írja Tikáról Dóka Péter, író

Referenciájában a rengetek nagyon jól eljátszott szerep mellett, olyan különleges tevékenységekben vett részt, mint Yonderboi Fogarasi Lászlóval való együttműködés, a Múzeumok éjszakáján való részvétel stb.

Tika eddigi tapasztalataim alapján lelkes, szorgalmas és noha félve is, de velünk együtt vágott bele a cikk elején szóba kerülő projektbe, ahol is együtt dolgozok vele és közös barátainkkal, egy közösségként küzdünk valamiért, amit nemsokára felszínre hozok. 


színház, film, tánc, sport, modellkedés, fotó, képzőművészet, varrás, főzés


Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése