beango.nu

beango.nu

szombat, november 24, 2012

Csalár Bence, a hiányzó láncszem

Mondhatnánk azt is, hogy szinte a semmiből bukkant elő és szervezett le egy divatkonferenciát Csalár Bence (bencecsalar.com), legalábbis számomra volt nagy újdonság és nagyon jó kezdeményezés az, hogy 21. század divat világába oly meghatározó bloggereket hívta vendégül az eseményre. Friss volt, még ropogós a beszélgetés a bloglétről, a beszédes viseletről, arról, hogy mennyire demokratizáló mindez, mennyire fogadják be az emberek az ilyen meghatározó újdonságokat. 

A beszélgetésben Csaby, Gergely Judit, a Plus Size Life bloggere, Festy, Molnár Dorka, The Sense bloggere és Csalár Bence vett részt, a beszélgetést koordinálta Maroy Krisztina, a Glamour és a Glamour online főszerkesztője.

A BESZÉDES VISELET  programot megelőzte az EGY DIVATMAGAZIN SZÜLETÉSE c. beszélgetés Maróy Krisztina (főszerkesztő, GLAMOUR, Glamour Online), Szűcs Péter (főszerkesztő, Fashion Issue magazin, főmunkatárs, Marie Claire magazin), Strasser Orsolya (főszerkesztő, PS magazin), Tóth Ali (The Room magazin főszerkesztő), Dombrádi Olivér (a LACK magazine lapigazgatója) és Lendvai Lilla (stylist) között.


Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése