beango.nu

beango.nu

péntek, október 26, 2012

OurStyle Exclusive Pop-Up Store nyílik a MOM Parkban


Október 30. és december 31. között a OurStyle Boutique választékának különleges szelekcióját ismerhetik meg a magyar divat rajongói. A MOM Park emeletén nyíló OurStyle Exclusive a legjobb hazai tervezők kollekcióit mutatja be, a vásárlók a két hónapig nyitva tartó új pop-up üzletben új termékekkel és dizájnerekkel egyaránt találkozhatnak.

Az OurStyle Exclusive-ban több, mint húsz magyar dizájner, köztük Anh Tuan, Konsánszy Dóra, Abodi Dóra, AnnaEva, Sármán Nóra, Vágó Réka, Lokalwear, és a Kepp Showroom egyedi darabjai vásárolhatók meg. Emellett új tervezők is bemutatkoznak: Balázs Lilla, Roushk, Doridea, Rienne.

Az üzlet megnyitóján két exkluzív kollekció is debütál: az ANH TUAN OurStyle számára tervezett színes, kedvező árfekvésű táskái és kiegészítői, illetve azIVANKA egyedi ConcreteGenezis ruha- és kiegészítő kollekciója, mely Magyarországon először lesz megvásárolható az OurStyle Exclusive-ban és a webshopban.

Az Aréna Pázában található Ourstyle Boutique-ban továbbra is nyitva tart és elérhető a ruhák, cipők, táskák, ékszerek és kiegészítők teljes kínálata.

Az Ourstyle célja a kezdetektől, hogy vásárlói magas minőségű, egyedi darabokkal bővíthessék ruhatárukat. A cég 2010-ben kezdte meg működését webshopként, majd a fokozott érdeklődés kielégítése végett több ideiglenes boltot is nyitott, ahol a vevők kedvükre válogathatnak a magyar divattervezők különleges darabjaiból. Az idén az Aréna Plázában nyitott pop-up bolt több, mint 35 magyar divattervező folyamatosan megújuló kollekciójával várja az érdeklődőket. Az elmúlt két év tapasztalata azt mutatja, hogy a magyar közönség nyitott a bolt által képviselt értékekre, a webshopon keresztül pedig egyre több külföldi vásárló, főleg az Egyesült Államokból, Franciaországból és Angliából, érdeklődik a termékek iránt, igazolva a magyar divattervezők munkájának versenyképességét a nemzetközi divatpiacon.

Bemutatkozik az ANH TUAN for OurStyle táskakollekció

A hazai divattervezők legszélesebb kínálatával rendelkező OurStyle Boutique generációjának egyik legtehetségesebb tervezőjét, Anh Tuant kérte fel egy élettel teli, színes darabokból álló kollekció tervezésére.

Az OurStyle első dizájner együttműködésére Anh Tuant, a divatrajongók között luxus minőségű táskáiról jól ismert tervezőt kérte fel, aki egy színes, a kozmopolita életstílushoz tökéletesen illő kollekciót tervezett.

Az október 30-tól kizárólag az Ourstyle üzleteiben és webshopban megvásárolható táskák magukon hordozzák a vietnami származású tervező kézjegyeit, az aprólékos kidolgozást, az elegáns, mégis modern vonalvezetést.

Az ANH TUAN for OurStyle kollekció két modellt kínál négy különleges színben. A BONGO ideális táska a mindennapi városi élethez, a kompakt forma elegendő helyet biztosít nélkülözhetetlen tárgyainknak, a letisztult, nőies vonalvezetés bármely outfit tökéletes kiegészítője. A BONGOLINO egy kisebb, játékosabb formavilágú modell, melyet fémcipzáros zsebei tesznek igazán látványossá. “A  színek a világ legszebb tájaira repítik a a táskák viselőjét, a Côte D’Azur a tenger áttetsző kékségét idézi, a Grenada gazdag pirosa ékszerként ragyog. A Havana napsütéses sárgája kiemeli viselőjét a tömegből, a Saint Germain pedig a legkifinomultabb gardróbokban is megtalálja a helyét.”

Az ANH TUAN for Ourstyle kollekciónak az Anh Tuan szokásos árainál kedvezőbb árfekvése lehetővé teszi, hogy minél többen gazdagodjanak egy dizájner darabbal.
 


Image fotók:

Fotó: Balla Vivienne
Haj: Kozma Norbert
Smink: Vörös Viki
Styling: Décsi Juli
Modellek: Eszter (Attractive), Eszter (Trendattack)

1. kép
Ujjatlan top: Nora Sarman
Hosszú szoknya: stylist sajátja
Karkötő: Sarolt
Pántos magassarkú: stylist sajátja
Áttetsző pelerin: Dora Abodi 
Leggings: stylist sajátja
Masnis magassarkú: Dora Abodi
Táskák: BONGOLINO Grenada, BONGO Grenada by Anh Tuan for Ourstyle

2. kép
Áttetsző pellerin: Dora Abodi
Leggings: stylist sajátja
Táska: BONGO Grenada by Anh Tuan for Ourstyle

3. kép
Top: Nora Sarman
Szoknya: stylist sajátja
Táska: BONGOLINO Grenada by Anh Tuan for Ourstyle

4. kép
Top: stylist sajátja
Leggings: stylist sajátja
Cipő: Reka Vago
Karkötő: Sarolt
Táska: BONGOLINO Grenada by Anh Tuan for Ourstyle

5. kép
Felső: stylist sajátja
Leggings: Nora Sarman
Táska: BONGO Saint Germain by Anh Tuan for Ourstyle

6. kép
Ruha: Tamara Barnoff
Táska: BONGOLINO Saint Germain by Anh Tuan for Ourstyle

7. kép
Ruha: Tamara Barnoff
Áttetsző sarkú cipő: stylist sajátja
Felső: stylist sajátja
Leggings: Nora Sarman
Bokacsizma: Reka Vago
Táskák: BONGOLINO Saint Germain, BONGO Saint Germain by Anh Tuan for Ourstyle

8. kép
Felső: Artista
Leggings: stylist sajátja
Táska:  BONGOLINO Havana by Anh Tuan for Ourstyle

9. kép
Rojtos kardigán: Souffle
Póló Aarion
Táska:  BONGO Havana by Anh Tuan for Ourstyle

10. kép
Felső: Artista
Leggings: Nora Sarman
Magassarkú cipő: Reka Vago
Rojtos kardigán: Souffle
Póló: Aarion
Csizma: stylist sajátja
Táskák:  BONGOLINO Havana,  BONGO Havana by Anh Tuan for Ourstyle

11. kép
Top: Nora Sarman
Nadrág: stylist sajátja
Táska:  BONGO Côte d'Azur by Anh Tuan for Ourstyle

12. kép
Overál: Enjey
Magassarkú szandál: stylist sajátja
Top: Nora Sarman
Nadrág: stylist sajátja
Oxford cipő: Reka Vago
Táskák: BONGOLINO Côte d'Azur, BONGO Côte d'Azur by Anh Tuan for Ourstyle

13. kép
Overál: Enjey
Táska: BONGOLINO Côte d'Azur by Anh Tuan for Ourstyle
Tárgyfotók: Krulik Marcell


Két évnyi kutatás-­‐tervezés, valamit egy évtizednyi szakmai tapasztalat áll a "beton márkaneveként" ismert IVANKA első ­‐ ConcreteGenezis névre keresztelt ‐ ruhakollekciója mögött. A darabok (ruhák, táskák és ékszerek) letisztultak, mégis határozott karakterrel bírnak: mind anyagukban -beton, borjúbőr és a saját fejlesztésű beton­‐textil - mind színválasztásukban (szürke árnyalatai) az IVANKA beton iránti szenvedélyét testesítik meg.


Közel két éves fejlesztés eredménye lett a világon egyedülálló, innovatív beton-­‐textil, amely megfelel a hordhatóság alapkövetelményének; egyszerre hordozza magában a textilek hajlékonyságát és könnyedségét, valamint a beton esztétikáját, textúrájában pedig leginkább bőrre emlékeztet. Valódi beton köszön vissza a kiegészítőkön: borítéktáska (clutch‐ok) fedőlapjára applikált vékony betonlemezek egyszerre szolgálnak dekoratív elemként és a bőrrel organikus kombinációt alkotva a táskák alapanyagaként; az Organ Jewellery kollekció beton medáljai pedig öt emberi szervet (szív, tüdő, gyomor, vese, máj) formáznak a realisztikus megjelenés helyett geometrikus vonalvezetéssel. 

A ConcreteGenezis kollekció megalkotásakor a városi nő archetípusa szolgált inspirációként: egyszerre erős és törékeny, maszkulin, mégis bátran éli meg nőiességét. A kollekció minőségét a 10 éves tapasztalat, valamint a szakmai partnerek garantálják: a darabok a legnagyobb divatházaknak (Valentino, Givenchy vagy Marc Jacobs) beszállító Kézmű Nonprofit Kft. gyáraiban készülnek.
A kollekció - és egyben az IVANKA fashion divíziója - a párizsi divathét keretében rendezett Tranoi szakmai vásáron mutatkozott be 2012. szeptemberében és mind a nemzetközi sajtó, mind a szakmai közönség részéről meleg fogadtatásban részesült. A hazai vásárlók a Concrete Genezis darabjaival az OurStyle Boutique MOM Parkban nyíló exkluzív pop up store-jában találkozhatnak először. Az OurStyle Magyarországregyik első online divatüzlete és elévülhetetlen érdemei vannak az itthoni tervezők népszerűsítésében. Budapest különböző bevásárlóközpontjaiban nyíló átmeneti boltjaik ("pop up store-­‐jaik") szervesen illeszkednek a nemzetközi kereskedelmi trendekbe, a MOM Parkban nyíló, válogatott márkákat kínáló üzletük pedig olyan különleges közeget biztosít a ConcreteGenezis darabok premierjének, amelyre örömmel mondott igent az IVANKA.

Az IVANKA­‐t a fiatal házaspár ­‐ Ivánka Katalin és Ivánka András ­‐ 2002-­‐ben azzal a nem titkolt céllal alapította, hogy a multifunkciós nyersanyag, a beton, felhasználási spektrumát tágítsák és újraértelmezzék.
A kis családi vállalkozás egy garázsból indult és mára "a beton márkaneve" lett, részvénytársasági formában működő, számos nemzetközi díjjal és elismeréssel rendelkező, tervezőstudió és gyár. Termékeik a világ számos országában kaphatóak; ügyfeleik között pedig olyan márkákat tudhatnak, mint a Vodafone, a londoni Liberty áruház, a Bang&Olufsen, a Levi's, az Andaz by Hyatt vagy éppen az Oakley.

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése