kedd, október 16, 2012

Ahol a magyar tervező és az autómárka koccan

Nemrég írtam Kovács Ágnes és az Opel közreműködéséről egy keveset, hiszen eddig hadi titoknak számított, de végre leeshet a kő a szívemről, hiszen megmutathatom nektek a tervező-csoporttársam kiegészítő kollekcióját, amit a myOpelService-nek tervezett.A történet annyi, hogy Wiweka Manuaba Opel Aftersales-es fejéből kipattant az ötlet, miért ne lehetne a vásárló közönséget a divatkedvelők oldaláról megközelíteni. Ezért felkerekedtek és Budapest magyar tervezői boltjaiban felkeresték azt a tervezőt, aki szerintük megfelelne az ötlethez. 

Mi az ötlet?

Egy különleges, limitált kiadású kiegészítő kollekció. Az Opel Magyarország Kovács Ágnest, egy fiatal és tehetséges tervezőt kért fel, hogy az Opel legújabb design elemeiből ihletet merítve alkosson egy kizárólag a márka számára készült kollekciót. Ebből a házasságból született az agneskovacs for myopelservice sorozat, amelynek nem titkoltan az Insignia volt a múzsája. A kizárólag extra minőségű bőrből készült, letisztult kollekció minden darabján visszaköszön az Insignia egy tipikus formája. Az agneskovacs kapszulakollekció minden darabja extra minőségű, vastag bőrből készült. Ami pedig még egyedibbé teszi őket az, hogy soha, sehol máshol nem találkozhatunk velük. A páratlan darabokhoz kizárólag a myOpelService.hu nyereményjáték keretein belül lehet hozzájutni. 

Hogyan? 

Ha megtetszik valamelyik táska, vagy kiegészítő, nem kell mást tennünk, mint a saját Opelünket regisztrálni, vagy valamelyik Opeles ismerősünket rávenni erre és máris nagy eséllyel indulhatunk valamelyik pompás darabért! Ez után már csak bizakodni kell, hogy a szerencse mellénk szegődik! Minél előbb regisztrálunk, annál nagyobb az esély arra, hogy egy csodálatos kiegészítő boldog tulajdonosai legyünk! A nyereményjátékra október 11. és december 2. között lehet regisztrálni. Innentől kezdve nyolc héten át, minden hétfőn egy teljes, nyolc darabos kollekciót sorsol ki az Opel a honlapon regisztráltak között. A kollekciót élőben bárki megnézheti, felpróbálhatja a Black Box Concept Store-ban (Budapest, 1053 Irányi u. 18.). A myopelservice.hu-ról:

A myOpelService.hu online szervizszolgáltatás több szempontból is megkönnyíti az Opel tulajdonosok életét: egy gyors online regisztrációt követően a rendszer jelzi például, hogy mikor kell olajcserére vagy szervizbe vinni az autót (ehhez az interneten is foglalhatunk időpontot), valamint számos egyénre szabott ajánlathoz és akcióhoz is hozzá lehet jutni a regisztráció által. Ezek az apróságok nagyban megkönnyítik az autósok életét, időt takaríthatnak meg, és rengeteg bosszúságtól is megkímélhetik magukat, nem beszélve arról, hogy a rendszeres szerviz segít az autók élettartamának növelésében is. 

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése