beango.nu

beango.nu

péntek, szeptember 21, 2012

Stílusalkotó ruhák különleges embereknek


Idén ősszel a Springfield azokat a férfiakat és nőket ünnepli, akiknek eltérő életstílusuk és napi rutinjaik vannak, és szeretnék, ha a ruháik szabadságot adnak nekik abban, hogy megalkossák a saját stílusukat és kifejezzék a személyiségüket.
Ismerd meg az új kollekció darabjait, melyek kidolgozott, felfedezésre váró részletekkel, és széles, gazdag őszi színskálával érkeznek. Kényeztesd magad vörösekkel, sárgákkal, barnákkal és dohányszínekkel, mély kékekkel és természetes árnyalatokkal, végig a szürkék hosszú során és a nyers, természetes színeken. Ez a szezon szép, könnyű megjelenéssel érkezik, hogy egyszerű, autentikus és fiatalos maradhasson, és illeszkedni tudjon az eltérő életstílusokhoz.

A Springfield új kollekciója még mindig laza és könnyed, de csinosabb mint valaha. Megtartja a kényelmességét, csak elegánsabb és pimaszabb - kizárólag különleges embereknek.
Az új őszi kampány négy karakterre épül: Raulra, Grace-re, Jamesre és Elodie-ra. Ők négy különböző személyiség, két férfi és két nő, akik élik a mindennapjaikat, és egyben megtestesítik azt a négy stílust, amit a Springfield idén ősszel képvisel. A róluk készült videókat a Springfield honlapján, itt éred el. Fedezd fel a Springfield új kollekcióját, és vessz el a részletekben!


Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése