beango.nu

beango.nu

kedd, augusztus 21, 2012

MAGENTA 2012 ŐSZ/TÉL


A JOY bemutatja Magenta – It’s Fashion Time! – rendezvény

Szeptember 5.-én Budapest szívében a Szent István téren, a Bazilika mellett található Platz teljesen átalakul egy estére, hogy egy divat eseménysorozat első állomásának adjon otthont.

Az est folyamán a Magenta 2012-es őszi/téli kollekciója kerül bemutatásra. Több tour-on keresztül ismerkedhet meg a közönség a tervező, Dankó Ágnes legújabb kollekciójának darabjaival.

Dankó Ágnes elmondása szerint a kollekciót áthatja a harmónia és a könnyedség. Meghatározó színek az idei szezonban a zsálya, a meggy, a gesztenye és a camel. A legfontosabb alapanyagok a muszlin, a szatén, a csipke és a fényes, matt kötöttek.
Lágyan követő vonalak és jól megválasztott kiegészítők együtt közvetítik a Magenta érzést.

A divatbemutatón a sminkekről Fábián Évi és csapata gondoskodik, míg a hajakat a Zsidró szalonok biztosítják.

A rendezvény házigazdája Kiss Ramóna színésznő.
A sztárfellépő a tavaly év női hangja Muri Enikő, aki lemezbemutató koncertjének egy állomásaként legújabb számait adja majd elő.

Az est meglepetése egy Flashmob lesz, melynek sikerét az X-faktor koreográfusa Szabó Tamás garantálja, aki. 100 táncosával érkezik a helyszínre, hogy a bemutatót félbeszakítva egy őrületesen nagyszabású performanszot adjon elő a Szent István téren, ahova tökéletes rálátás nyílik a Platz-ból. A Flasmob előre beharangozott egyszerű koreográfiája bárki által könnyen betanulható lesz a videó megosztóra feltöltött videóról, így bárki becsatlakozhat a kialakuló tömegbe, hogy a végén aztán több százan táncoljanak egyszerre
Az est folyamán bemutatkozik az XY őszi/téli ékszerkollekciója és egy teljesen egyedi JOY-Magenta kollekció, ami kifejezetten az eseményre jött létre. A bemutatók végeztével éjfélig tartó mulatozás veszi kezdetét, a hangulatról saját dj gondoskodik.

Az esemény média partnerei a Femcafe.hu és a style.hu magazinok, támogatói pedig a Bols Vodka, a Hungaria pezsgő, és a Vöslauer ásványvíz.

A rendezők, a Magenta marketing vezetői Dankó Dániel és Tartott Roland a tavalyi nagyszabású divatbemutatójuk után ismét magasra tették a lécet. Kíváncsian várjuk szeptember 5.-ét, hogy a nyár zárásaként még egy utolsó grandiózus szabadtéri bulin vegyünk részt.


Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése