péntek, augusztus 03, 2012

HELLO CICU


A Szputnyik shop a régi és az új stílusok kombinálásából született divatfogalom. Üzleteiben a különleges, minőségi vintage ruhák, kiegészítők mellett, egyedi, limitált számú új darabokra bukkanhatnak az érdeklődők. Az árukészlet különféle korok, stílusok, irányzatok jegyeit viseli magán a 20-as évektől egészen napjainkig.

Fridvalszki Mark képzőművésszel közösen a jelenlegi termékkínálatot bővítve az üzlet saját kisszériás póló-kollekcióval rukkolt elő, mely egy régóta dédelgetett álom megvalósulásának első lépcsőfoka.

A Szputnyik shop fontosnak tartja a fiatal, feltörekvő művészek támogatását. A hosszú távú cél az, hogy a létrejövő kollaborációk keretén belül lehetőséget teremtsen a fiatal tehetségek számára.

Az együttműködés példája: Szputnyik shop x F~Geo: „Hello Cicu!”

A „Hello Cicu!” névre keresztelt kollekció az egyéni stílus kifejezésének fontosságát tartja szem előtt. A könnyedség, az izgalmas részletek és a néhol merész minták a közös jellemzői ezeknek a nyári daraboknak. A grafikák mindegyike üzenetet hordoz magában; amelyek vicces, ugyanakkor provokatív hatással bírnak.

A múlt és a jelen közötti összefüggések keresése és újragondolása inspirált bennünket. Itt az ideje, hogy magunk mögött hagyjuk a tipikust és értékeljük az egyéniséget!

A felsők látványos elemei lehetnek bármilyen fesztivál outfit-nek. Érdekesség, hogy az üzleteken kívül a Sziget fesztiválon helyet kapó Szputnyik sátor egy plusz helyszín, ahol ezek a darabok is elérhetőek lesznek.
Designer info

A 31 éves Fridvalszki Márk Budapesten született, jelenleg Berlinben él és dolgozik. 2011-ben grafika és festő szakon végzett a bécsi Képzőművészeti Akadémián. Bár alapvetően képzőművészettel foglalkozik, 2008 óta az alkalmazott grafika és illusztráció területe felé is nyitott. 

Szputnyik shop x F~Geo // Hello Cicu! stáblista
Fotó: Ajkai Dávid
Stylist: Kissmark
Smink: Szöllősi Heni, Tatár Kriszta
Fodrász: Fábián Zsanett
Modellek: Zsani, Kinga, Márk, Niccoló, Orsi, Niki, Ingrid, Peti, Zé Er, Szabi
Illustráció: F~Geo


Üzletek & nyitva tartás
Szputnyik D-20
1074 Budapest, Dohány utca 20.
Mon.-Fri.: 11 am – 8 pm
Sat.: 11 am – 5 pm

Szputnyik Bazaar
1092 Budapest, Bakáts tér 8.
Mon.-Fri.: 11 am – 7 pm
Sat.: 10 am – 2 pm


További info

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése