csütörtök, augusztus 09, 2012

4 személyiség - 4 stílus - KOMOD

Négy fiatal divattervező, négy különböző stílus és személyiség –  Kovács Mónika, Lévai Zsófia, Németh Ninetta és Veszprémi Gabriella - akik egy képzeletbeli komód egységében alkotnak. A KOMOD 2012 tavaszán a Gombold újra! divatbemutatón debütált a nagyközönség előtt, majd elnyerte a LanciaYpsilon „Be creative - not monotone” különdíját. 

Az újonnan átalakított bemutatóterem megnyitására néhány hónappal később, 2012 júliusában került sor. A belváros szívében található showroomban a vásárlók testközelből követhetik a négy divattervező mindennapi munkáját. Az egykor szürke irodahelyiséget két tehetséges lakberendező - Pásztor Ivett is Viszoki Csaba - varázsolt ujjá egy vidám s frappáns elegáns divatlakosztállyá.
A KOMOD minden egyes ruhadarabja a legjobb minőségű anyagból készül, mégis meglepő árakkal konkurál. Olyan nőknek szól, akik számára fontos, hogy ötözködésük felszínre hozza belső értékeiket és egyéniségüket. A KOMOD stílus a mindennapos eleganciát képviseli, mindezt különlegesen játékos és letisztult módon.

A 2012 júliusában debütált első nyári minikollekciónak egy különleges magyar népmese adta meg az ihletet: egy álruhába bújt kislány - Pirosmalac- aki csak a szerelem megtalálása után nyeri el emberi alakját és lehet önmaga.


A kollekció minden darabjában megtalálható a titok, a rejtőzködés és alakíthatóság. Minden darab a belső értékek fontosságát és az egyéniségben rejlő lehetőségek kibontakozásának koncepcióját képviseli. A ruhák variálhatóak, mindenki saját ízlése szerint bolondíthatja meg a külsejét. Az öltözékek letisztultak, a titok a részletekben rejlik, és a viselőjétől függően válik láthatóvá a világ számára is, akárcsak a népmesékben.


Photographer : Jonas Matyassy
Stylist: Szilvia Svantner
Make up: Lívia Rudnicki
Hair Stylist: Kata Székely
Modell : LAURA / Visage
Dress&Bags: KOMOD

Fontana Irodaház, 4.em., Váci utca 16/A (C&A üzlet felett)

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése