beango.nu

beango.nu

hétfő, június 25, 2012

Breaking news- Más kezében a LACK Magazin!!

"Nem le-, nem fel-, hanem eladtuk."- írja Juhász Bianca, a Lack, most már exfőszerkesztője."A LACK Magazin, a magyar divatvilág legfrissebb, legüdébb, jelentős innovációban és szigorú elkötelezettségben fogant magazinja mostantól már nem a mi tulajdonunk. 
Jöttek, látták, és megvették. 
A nevet, a layout-ot, a velünk sétáló táskaformát, borító koncepciót; mindent, ami az elmúlt két évben az életünket jelentette. A lapot egy egyesült államokbeli cég, a Seven Garden Solution vette meg, azzal a céllal, hogy saját érdekeltségein belül korlátlanul felhasználja.

Örülünk neki, mert ez azt jelenti, hogy nem dolgoztunk hiába.
Mind külcsínyben, mind tartalomban olyan lapot raktunk össze
, amely nemcsak a közönségnek, a szakmának, nekünk, hanem azoknak is tetszett, akik pénzt akarnak keresni. Manapság ez ritka dolog, és ezért mi nagyon büszkék vagyunk.
És büszkén írjuk azt is, hogy az adásvétellel csak a folyamatos szerkesztőségi munka szűnt meg, a magyar divatért való rajongásunk és tenniakarásunk nem.
A LACK alapítói ugyanis úgy adták el a lapot, hogy fenntartják a jogot arra, hogy egy évben egyszer az eredeti formában, Lack Hungary címmel megjelenhessen. Hogy ez mikor és hogyan történik meg, pontosan nem tudjuk, de az biztos: ezek a lapszámok mind-mind azon célok jegyében születnek majd meg, ahogyan az utókorra hagyott ötös garnitúránk darabjai.
A rendhagyó számok a valódi értékek, a valódi mondatok, a valódi arcok, a valódi tehetségek, a valódi teljesítmények propagálását tartják majd fontosnak, és egy élő, organikus közösség értékeit vonultatják fel.

Mi azt szeretnénk, ha továbbra is keresnék és szeretnék az új LACK Magazint; a lap – az ígéretek szerint – csak tulajdonost vált, nem pedig szemléletmódot és közönséget.
Keressék, mert, amit felépítettünk, annak állnia kell, és szeressék, mert minden bizonnyal az új stábtól éppolyan szerethető terméket kapnak majd a kezükbe, mint amilyet mi adtunk Önöknek.

Engedjék meg, hogy abban a hangulatban fejezzem be ezt a szentimentálisra sikerült közleményt, amiben elkezdtem. Abban a dacos, ugyanakkor szomorú hangulatban, amelyben valamit elengedtünk, ami a mienk volt, és amiben várunk valamit, ami reményenik szerint a mienk lesz.

Mindent köszönünk. "- 
A lapalapító, tulajdonos nevében
Juhász Bianca, főszerkesztő
LACK Magazin
Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése