beango.nu

beango.nu

szombat, május 05, 2012

Anna Dello Russo kiegészítő kollekciója a H&M-nek


H&M büszkén jelenti be a divatikonnal és legendás divatigazgatóval (Fashion Director), Anna Dello Russo-val indított különleges együttműködését. Anna Dello Russo, a blogszféra bálványa, akinek extravagáns összeállításait divatfotósok és bloggerek vég nélkül dokumentálják és publikálják a világhálón, most egy, a H&M számára készült speciális kiegészítő-kollekció tervezésével bizonyította különleges stílusérzékét. Az ellenállhatatlanul fényűző, gazdagon díszített és játékos termékválaszték Dello Russo ornamentikus ízlését fejezi ki.  A bizsukból, napszemüvegekből, cipőkből, táskákból és egy bőröndből álló kollekció egyedi termékeket tesz elérhetővé kedvező áron a H&M vásárlói számára és 2012 október 4-től lesz kapható – pont a nemzetközi divathetek csúcsidőszakában – a világ kb. 140 üzletében és online.
– Nagyon izgalmasnak találom ezt az együttműködést – mondja Anna Dello Russo – mivel ez az első alkalom, hogy a H&M speciális projektjében részt vesz egy Fashion Director. Ez a divat fejlődésének jele, és egyszerre érzem magam feldobva és megtisztelve, hogy engem választottak ki az események vezetésére. Olyan, egyedi kiegészítőket akartam kreálni, amelyeket máshol lehetetlen fellelni. Stylistként tudom, hogy a kiegészítők milyen fontosak,  hiszen bármilyen összeállítást személyessé tesznek. Ezekkel a termékekkel mindenki jól szórakozhat, és egy átlagos napot egy fantasztikus divatnappá változtathat – mondja Anna Dello Russo.
– Rendkívül izgalmas volt Anna Dello Russo-t bevonni ebbe a projektbe, mert ez teljesen eltér mindattól, amit eddig csináltunk – mondja Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója. – Annának fantasztikus meglátásai és erős ízlése van, ezenkívül ő egy igazi divatikon. Olyan extravagáns kiegészítő-választékot hozott létre, amelybe a H&M-vásárlók és mindenki más is egyből bele fog szeretni! A kollekció maga a túlzás, a fantázia és a dekoráció ünnepe.
A híres fotós, Helmut Newton által köztudottan  ,,divatmániásnak” nevezett Anna Dello Russo egyike napjaink divatvezéreinek. Tévedhetetlen szemmel formálta mai divatszemléletünket a Vogue Italia magazinnál végzett úttörő munkájával, ahol több, mint tizenkét évig dolgozott divatszerkesztőként olyan fotósokkal, mint Helmut Newton, Michel Comte és Walter Chin; majd később vezető szerkesztőként a L’Uomo Vogue-nál. A jelenleg a Vogue Nippon magazinnál ,,Fashion Director at Large” (általános divatigazgató) és kreatív tanácsadói pozícióban dolgozó Dello Russo a divatbloggerek kedvence, mivel szeret nekik extravagáns összeállításokkal, és  számtalan egyedi variációval kedveskedni a nemzetközi divathetek idején.
Még több információ Anna Dello Russo-ról: www.annadellorusso.com

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése