beango.nu

beango.nu

kedd, április 03, 2012

Több mint 3 ezren követték nyomon a Vodafone live stream-jén a Gombold újra! döntőjét!


Vodafone Smart Store közönségdíj, valamint Konsánszky Dóra által tervezett limitált szériás iPhone és iPad kiegészítők


A közönségszavazás alapján Erdei Gergely kollekciója nyerte el a Vodafone Smart Store  félmillió forint értékű különdíját az idei Gombold újra! Divat a magyar pályázaton. A magyar kortárs öltözéktervezési pályázat fődíját Farkas Anett nyerte öltözék, a MIMM, az az Nagy Móni és Hendzsel Ilona pedig kiegészítő kategóriában. A Design és hagyomány pályázatot öltözék kategóriában Somogyi Alett, kiegészítő kategóriában Vitányi Anna nyerte meg. A Vodafone exkluzív, Konsánszky Dóra által tervezett kiegészítőkkel is készült az eseményre.

A Vodafone vadonatúj, modernizált hálózatán biztosított live stream-en keresztül az országban bárki követhette a szombati divatbemutató eseményeit. A kedvenc kollekcióra szavazni a pályázat döntőseinek bemutatója alatt lehetett. Az 500 000 forint értékű formaruha-tervezési megbízást a Vodafone budapesti Smart Store üzlete számára Erdei Gergely Charleston Matyó kollekciója nyerte. A díjat Lakatos Péter, a Vodafone stratégia, márka és kommunikációs vezérigazgató-helyettese adta át: „Nagy élmény volt számunkra közreműködni egy ilyen nagyszabású rendezvényen, örülünk, hogy ilyen formában is támogatni tudjuk a fiatal magyar tervezőket. A Vodafone-nál hiszünk abban, hogy nem elég csak elismerni, hanem motiválni is kell a tehetségeket, ezért adtunk át olyan különdíjat, amellyel további alkotásra ösztönözzük a nyertest. A közönségnek Erdei Gergely munkája tetszett a legjobban, aki a hagyományt fiatalos szellemmel ötvözte. Reméljük a Smart Store következő munkaruha kollekcióját is hasonló friss gondolkodással és lendülettel tervezi meg.”
A Vodafone Smart Store különdíjának felajánlása mellett Konsánszky Dóra által tervezett különleges kiegészítőkkel is jelen volt a cég a március 31-ei bemutatón. A limitált szériás Konsánszky kiegészítőket fekete és ezüst színben tervezte meg a dizájner, az iPad tokokból fekvő és álló verzió is készült. A minimalizmus és a funkcionalitás kettőse teszi igazán használhatóvá és exkluzívvá Dóra munkáit, melyeken a tervező saját stílusjegyein kívül a vállalat színvilága is megjelenik.
Az iPhone és iPad tokokat az egész napos WAMP-on kezdték el árusítani, a héten pedig a Fashion Street-en található okostelefon üzletbe költöznek át a megmaradt példányok, itt lehet megvásárolni őket. A Konsánszky for Vodafone iPhone tokok 8000 forintos áron, az iPad tokok 22000 forintos áron kaphatók.

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése