beango.nu

beango.nu

kedd, április 17, 2012

Magyar divatmárkába fektet a PortfoLion Zrt.

Újabb meglepetések napról napra. Budapest nyitott a magyar divatipar fejlesztésére és támogatására. Nem csak a Gombold újra, már szinte márkanévvé alakult divateseménye, jutott támogatáshoz. A napokban rendezett Nanushka divatbemutatón lett bejelentve, hogy a PortfoLion által kezelt OTP Kockázati tőkealap I. 1,6 millió dollárt, azaz kb. 360 millió forintnak megfelelő összeget fektet Sándor Szandra márkájába.


"Dorogi Fernanda jelentette be azt az örömhírt, hogy az ideiglenes Beta Store-t követően a márka véglegesen otthonra talált a Fashion Streeten, így állanó üzlettel lesznek jelen a belvárosban, valamint a cég többi része is oda költözik."-olvasható a hg.hu-n


"Mint már esetleg olvastátok máshol is, örömmel jelenhetjük ma be, hogy a Nanushka és az PortfoLion Zrt. által kezelt OTP Kockázati Tőkealap I. megállapodásra jutott, amelynek köszönhetően a több részletben $1.600.000, azaz megközelítőleg 360 millió forintot fektett a Nanushka márkába és további $1.000.000 tulajdonosi kölcsönt biztosít arra, hogy meghódítsuk a világot :) 
Ezt egy lehetőségnek tartjuk, nem többnek. A sikerhez még hosszú út vezet, de idáig sem juthattunk volna el NÉLKÜLETEK! 
Köszönjük és reméljük még jó ideig velünk tartotok :)
Hamarosan újra találkozunk a Fashion Streeten. Mégegyszer köszönjük!"-írta Szandra a facebook oldalán.

Oszkó Péter, a Bajnai kormány volt pénzügyminisztere, a PortfoLion Zrt. elnök-vezérigazgatója
fotók: Koleszár Adél

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése