beango.nu

beango.nu

hétfő, április 02, 2012

ECOFASHION – Megjelent a LACK magazin 5. száma!


Újságárusoknál az iránymutató, provokatív, inspiráló LACK, a magyar divatmagazin


A negyedévente megjelenő LACK Magazin nemzetközi színvonalon és 100%-ban hazai tartalommal szól a magyar divatszakmáról, valamint a fiatal tehetségekről. Ötödik lapszámának fő témája az öko, a tudatos életmód és annak a divatvilágra gyakorolt hatása.„Az ECO globális gondolat ugyan, de rendkívül személyes cselekvésekre készet, amelynek az a lényege, hogy az egészséges én megtalálja a helyét az egészséges közösségben, és ez a találkozás az egészséges jövő reményében történjék.” - Juhász Bianca, főszerkesztőÍzelítő a 5. szám tartalmából:

Hencz Péter fotós és Angie Palmai stylist közös kollaborációja a The melancholy of spring fotósorozat.
A közismerten csípős nyelvű divatblogger, az Allűrista ültette kerekasztalhoz az itthon meghatározó fashioniszta blogger közösséget, hogy kifejthessék véleményüket a műfaj jelenéről és jövőjéről.
Csajbók Mariann, a LanceCom Kommunikáció tulajdonosa, aki többek közt a Louis Vuitton divatház hazai kommunikációs feladatait látja el a magazin kérdéseire saját kézírásával adott választ.
A feltörekvő fiatal fotós, Barna Bálint két fotósorozattal is megmutathatta tehetségét az olvasók számára, a fiú modellek között pedig látható Dörfler Márton, aki korábban a nagy múltú Balenciaga divatház világkampányában debütált.


Agatha Seymour, magyar írónő, a style.hu oldal rendszeres szerzője, az Eco divat történetébe enged mélyebb bepillantást.

 A lap továbbá bemutat négy ismert, haza designert személyesebb oldaláról; Szegedi Kata, Schilling Kolos, Tomcsányi Dóri és Nanushka mutatkozik be.

A kiadványban és a magazin Facebook oldalán is megjelenési lehetőséget biztosítanak lapszámról lapszámra pályázatok formájában fiatal alkotók számára, az 5. szám beauty pályázati témája a plasztik.


A lap megvásárolható országosan az Inmedio és Relay újságárus hálózatban és számos design shopban Budapesten.

A Lack [laek] szó angolul hiányt jelent. A magazin azt a hiányt, űrt hivatott betölteni, mely jelen esetben az őszinte párbeszéd és önzetlen együttműködés hiányában gátja annak, hogy a Magyar divatot a nemzetközi színtéren is méltán elismerjék. A LACK magazin ezért igyekszik egyfajta iránytűként szolgálni a magyar divatért tenni akarók, a magyar divat területén dolgozók számára. Célja a magyar kreatív és divatszakma magas színvonalú reprezentálása a nyomtatott sajtóban, ahol az ifjú tehetségek éppen úgy teret kapnak, mint az ismert és elismert szakértők. Kerekasztal beszélgetések formájában párbeszédet kezdeményez divattervezők, sminkesek, bloggerek között a fejlődés és haladás érdekében. Felfedez és megmutat olyan fiatal fotósokat, modelleket, újságírókat, stylistokat, sminkeseket, akik aztán akár a nemzetközi piacon is megállják majd a helyüket, mert a lap szerkesztői hiszik, hogy igenis létezik magyar divat, ami nemzetközi színvonalú, és amit érdemes megmutatni.
Facebook elérhetőség: www.facebook.com/lackmagazine
Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése