beango.nu

beango.nu

péntek, április 27, 2012

Divat és tánc találkozása Springfield módra


A budapesti JAM Táncműhely nyerte a Springfield európai szintű Dance Fever - Táncláz versenyét. A második a lengyel Ortodos SalsHall, a harmadik pedig a madridi International Dance School Táncstúdió lett. A dobogósok mindegyike 1000 euróval gazdagodott.

A Springfield mindenkit meg akart fertőzni a tánc szeretetével. Ezért több európai tánccsoportot is meghívott, hogy részt vegyenek a Dance Feverben, bemutassák energikus koreográfiáikat, és tehetségükkel, optimizmusukkal inspirálják az embereket.

A csapatoknak néhány perces koreográfiát kellett eltáncolniuk egy Springfield üzletben, amihez minden tánciskola ugyanazt a zenét használta, a táncról pedig egy rövid videót kellett készíteniük. A versennyel a Springfield a táncművészetet akarta támogatni azáltal, hogy elősegíti az Európa-szerte működő tánccsoportok kreatív szellemben való együttműködését.
A Springfield Facebook oldala egy hónapra olyan felületté változott, ahol európai tánccsoportok produkciói láthatók, a felhasználók pedig ugyanitt szavazhattak kedvenc koreográfiájukra. Így alakult ki a végeredmény is, ami alapján a magyar csapat győzött.


Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése