beango.nu

beango.nu

péntek, március 02, 2012

Lakástrend kiállítás


Mától, a  legújabb idei színtrendek rendhagyó bemutatásával indul a 15. Lakástrend Kiállítás a Millenárison!
A 2012-es tavaszi szezont átfogó, minden területre kiható alapos trendszemlével indítja a 15. lakástrend Kiállítás és a Budapest Essential Looks holnap induló közös eseménye. Az egész hétvégén át tartó programsorozat a legújabb trendeket és stílustippeket hozza testközelbe a lakberendezés és a hozzá kapcsolódó festés, a kertépítészet, a bútortervezés, az ékszerdesign, a divattervezés, a fordászat és a smink világából. Újulj meg velünk kívül-belül!

Az első tavaszi napsugarakkal a változás a folyamatos megújulási vágy igénye is bekopogtat. Erre csap le a rendhagyó de hagyományteremtő trendfesztivál, amely a színekkel teli változásokat, és a megújulást a zászlójára tűző Dulux Let's Colour kampányával veszi kezdetét. A Superbrands díjas festékmárka amellett, hogy önmagát is megújítja és teljesen új globális arculattal jeletkezik, a  Let's Colour Településszépítő Egyesület 2012-ben is keresi azokat a közösségi tereket, amelyeket a Dulux segítségével éleszthet újjá. Idén nem csak települések közösségi terei pályázhatnak, de designerek is megmérettethetik terveiket, melyek közül zsűri választja majd ki a megvalósítást nyerő street art munkát. A Dulux színfolt kommandója a Lakástrend Kiállításnak helyet adó Millenáris B csarokának belső homlokzatán is nyomot hagyott: 300 négyzetméter, 20 liter festék, 6 nap és az elszürkült belső homlokzat újjászületett!

 

Az új helyszínre érkezett Lakástrend kiállítás a Budapest Essential Looks rendezvényeivel karöltve egész hétvégén át tartalmas szórakozási lehetőségeket kínál az egész család számára. A színvonalas hazai és nemzetközi kiállítói standok mellett hatalmas épített belső kerttel adjuk meg a tavasznak a kezdőlökést. A madeinhungary kiállítás a Visegrad Fund, a Cseh Centrum, a Lengyel Intézet és a Szlovák Intézet támogatásával elhozza a Meeting of European and Central Eastern European Design (meed) fiatal cseh, lengyel és szlovák vendégtervezőit. Kiállításuk mellett szakmai programokon cserének eszmét a régió design jelenéről az Octogon magazin védnöksége alatt.


 


A Budapest Essential Looks programsorozata két új eseménnyel is bővül! Bemutatkozik a LUAN ACCESSORIES FOR FIDJI COUTURE kollekció és a LUAN HOME DECOR. Mindkét kollekció alapanyaga a selyem, amely  a luxus és az elegancia jelképe. A kiegészítők között egyaránt megtalálhatóak sokoldalúan hordható selyemkendők és lakberendezési tárgyak is, amelyeket személyre szabott színviláguk és motívumaik teszik különlegessé és egyedivé.

Öko design, a legújabb színtrendek, Európa legfontosabb design ösztöndíja, 2012 kertépítészeti trendjei, klímabarát otthoni megoldások és az Év Lakberendezője! Számos kiállítás, szakmai program és látnivaló vár mindenkit, melyekről részletesen a www.lakastrend.hu oldalon tájékozódhatnak!

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése