beango.nu

beango.nu

kedd, március 06, 2012

"Kényelmetlen, de jó érzés magyarul beszélni" és a Budapest Essential Looks fodrász napja

A Budapest Essential Looks harmadik napja a Schwarzkopf Professional fodrász napja volt. A csúcsforgalomba már a bejutás is nehézkesen ment, de a welcome drink igen kielégítő engesztelés volt, legalábbis azok számára akik nem autóval jöttek. A sajtóközleményben elhangzottak szerint a Budapest Essential Looks célja az volt, hogy közelebb hozza a fodrász világot a divathoz. Meghívott mesterfodrász Szabó Ádám, Londonban él, munkássága mellett nem lehet nem elmenni. "Kényelmetlen, de jó érzés magyarul beszélni."- állította, de fontosnak tartja, hogy a vendégkörrel kell megegyezni egy bizonyos frizura elkészítésénél. Olyan híres személyiségeket látott vendégül, mint Brigitte Nielsen vagy Tilda Swinton. Ádám elmondása szerint szép nagy családot szeretne alapítani, nem feltétlenül Londonban. Az apáról fiúra szállt hagyományt, a fodrászatot fiának szeretné majd tovább adni.
Az esemény névadója a Schwarzkopf Professional bemutatta a 2012-es tavaszi/nyári FLUX Kollekciót. Az Essential Looks eszköz a változáshoz a Schwarzkopf Professional-től, hordható, kívánatos stílust ültet át egyenesen a fodrász szalonokba, mindezt olyan hozzáférhető formában, amely kiváltságossá teszi viselőjét. Immáron 16 éve sikeresen formálja a kifutók női ruhatervezését a mindennapokban is hozzáférhető valósággá.

Minden szezonban a hajszakértők kiválasztott csapata veti bele magát London, Párizs, Milánó és New York divatheteibe és töltődik fel inspirációval a fodrászoknak és vendégeiknek személyes stílusát kifejező, egyedülálló kollekció divatirányzatainak megalkotására.

Az ESSENTIAL LOOKS FLUX Kollekció 2012. tavaszi-nyári időszak négy fő trendirányzata:

COOL HUNTERS – a Cool Hunter nő forradalmár szellemű vállalkozó, aki utazik a földgolyó körül a következő nagy durranás után kutatva. Rejtélyes képessége van a korszellemre való ráhangolódásra és nem fél a változásoktól. Divatérzéke által kiemelkedik a tömegből, a jövőbe mutató irányzatok első képviselője. A frizurája határokat lebontó, melyben keverednek az egyértelmű színek a hangulatos vágásokkal, ezáltal biztosítva, hogy mindig a viselőjére szegeződjenek a tekintetek.Esszenciális jellemzői a COOL HUNTERS trend követőinek: Határokat áttörő, a konvenciókat letörő globális nomádok, szeretik a kézműves, csodálatos gyöngyfűzéseket, a színes mintákat és a feltűnő nyomatokat. Ez a merész divatérzék a haj terén a merész színekben és éles precíziós vágásokban mutatkozik meg.


DARK ANGELS – a Darks Angels nő exkluzív éttermek és menő klubbok vendége. Ruhatára bővelkedik Dolce és Louis Vuitton kifinomult érzékiséget sugárzó, testhajlatokat láttatni engedő, de mindent fel nem fedő darabjaiban. Parázsló érzékisége a luxusban tükröződik luxusba illő, fényes, dús hajkölteményben. Az emo stílusú frufruk és a hihetetlenül gazdag, természetes hajszín csak tovább növeli csábos kacérságát.  A DARK ANGELS trend jellemzői: érzéki, fülledt, forró. Játékos frufruk, elragadó görbék és hűvös magabiztosság. A szín gyertyalángként fénylik, a ruhák lélegzetelállítóak és egyben szexik a has tájékán, a haj pedig igazán megfoghatatlan.


HIP OPULANTS – a Hip Opulant nő azt az elvet vallja, hogy majd ráér akkor aludni, ha már meghalt. Szeret bulizni – keményen. A fényűző, státuszt adó ruhákat részesíti előnyben, melyekkel garantált a helye a vendéglistákon. Gondoljunk Giambattista Valli marabu kabátjaira és zebra mintáira. És a haja? Figyelemfelkeltő szín, és elég sokoldalú vágás ahhoz, hogy a legszínvonalasabb étteremben és a leglazább medencés buliban is hordhassa. Esszenciális jellemzői a HIP OPULANTS trend követőinek: Az életüket gyorsan élő, keményen bulizó élvezethajhászok. Divatfüggők, akik szeretnek látni és feltűnést kelteni. Gondoljunk a maximális hatást nyújtó figyelemfelkeltő színekre, hihetetlenül sejtelmes vágásokkal.

SPORTS JUNKIES  a Sports Junkies nő üdvözíti a testét, erejét, a pontosságát és a szenvedélyét. A ruháit arra tervezték, hogy jól mutassanak rajta, elhitessék és kihangsúlyozzák tökéletes alakját. Fontos neki a divat, de vágyik arra az érzésre, melyet Alexander Wang és Rag Bone egyszerű, célszerű és használatra tervezett darabjai nyújtanak. Ugyanezt a nemtörődöm, minimalista kinézetet szeretné a haján is viszontlátni, de tudja, hogy az egyszerű, letisztult és erőteljes stílus létrehozása bajnoki teljesítményt követel. A trend jellemzői: egyenes és csupasz hát. Kevésbé fényűző, tökéletes hi-tech anyagok és szemet gyönyörködtető színek. Neoprén, kapucnis pulcsi, elemekkel dacoló elegáns viselet, elegáns formák. A hajban a modern, minimalista stílus és a visszafogott luxus találkozása.


-----------------------------------------------

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése