beango.nu

beango.nu

péntek, február 17, 2012

London Fashion Week 0. nap


Párnacsata, szauna és négydimenziós vetítés párafüggönyre a Temzén: Lipcsei Betta a London Fashion Week nyitó rendezvényén


London, 2012. február 17. - A Björn Borg a London  Fashion Weeken mutatta be hivatalosan, egy rendkívüli, a Temze vizét művészi médiaként használó esemény keretében a 2012-es őszi-téli kollekcióját. A Magyarországon táskáival jelen lévő divatmárka egyetlen magyar vendégként Lipcsei Bettát, a TV2 és a Sport TV műsorvezetőjét, volt Miss Universe-t is meghívta.„Svéd design egy használaton kívüli hőerőműben” – így is összefoglalhatjuk a Björn Borg London Fashion Week-et felvezető extravagáns divateseményét. Lipcsei Betta egyetlen magyar VIP-vendégként testközelből ismerhette meg, a designhoz való érzékükről ismert svédek milyen körítést teremtettek a Björn Borg őszi-téli kollekciója köré. A divatbemutatót jócskán túlhaladó show felvonásai között fellépett a svéd pop csillaga, Robyn.  A divatbemutatót stylistként Mathew Stevenson-Wright a Wallpaper Magazine divatszerkesztője, Casting Directorként Joel Bough az Another Man Magazine divatszerkesztője jegyezte.
 A Temzén egy vízpára-függönyre húsz méterszer húszméteres felületen négydimenziós divatfilmet vetítettek. A helyszínként szolgáló hőerőműben botrányosan alulöltözött modellek párnacsatát vívtak, a vendégekről profi divatfotós stábok készítettek Björn Borg-stílusú fotókat, de volt itt szauna annyira alulöltözött modellekkel, amire nincs szó.  A válogatott vendégsereg a fúziós gasztronómia előtt tisztelegve svéd szusibárból falatozott, és az északi hideget megidézve havas nyírfaerdőben múlatta az időt.
Lipcsei Betta személyes élményei:
„Fantasztikus élmény volt reszt venni a Björn Borg 2012-es őszi-teli kollekciójának bemutatóján! Egy havas erdőbe csöppentünk, ahol a sötétben vilagító fehérneműben járkáltak körülöttünk a modellek. Az eszkimó kunyhótól, a jakuzziig minden volt, a 4D-s fényshow pedig mindannyiunkat elvarázsolt. A buli hangulatát a híres sztár, Robyn fellépése koronázta meg. Egy felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb, es mar alig varom, hogy Magyarországra visszaérve beszerezzem a legújabb BB táskámat.”
Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése