beango.nu

beango.nu

péntek, február 17, 2012

Év Ékszere Díj 2012


A PannonArts galéria 2011-ben alapította az Év Ékszere díjat. A tavalyi első pályázat és kiállítás nem várt sikerrel zárult. Számos internetes és nyomtatott orgánum, televíziók és rádiók is tudósítottak az eseményről. Az internetes közönségszavazás látogatói rekordot döntött. Több mint 25 000-en voltak kíváncsiak az ékszereket bemutató cikkre, és több mint 15 000-en szavaztak is kedvencükre. Meglepetésként ért minket, hogy a magyar ékszertervezők munkáinak híre egyetlen hét alatt bejárta a nagyvilágot. Nemcsak európai államokból, de Mexikóból, Brazíliából, sőt még Angolából kommentelték az ékszereket bemutató sajtócikkeket.

E kezdeti sikerek után, idén még nagyobb lendülettel vetették bele magukat a szervezésbe, immár teljesen nyílt pályázatot hirdettek, így jóval több ékszer közül tudja kiválasztani a szakmai zsűri, és a közönség 2012 legszebb ékszerét.

A tíz legszebb kiválasztott március 2-4-ig, a Lakástrend és a Budapest Essential Looks közös rendezvényén, mutatkozik be először a nagyközönségnek, aztán a kiállítás anyaga némiképp kibővítve további hat héten át a PannonArt galériában lesz megtekinthető.

Tavalyi díjazottak munkái:
Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése