péntek, július 29, 2011

A lélegző ruhaYing Gao montreali divattervező ruhája reagál a fényre. A Living Pod-nak nevezett alkotás olyan fényérzékelőket tartalmaz, amelyek aktiválják a szövet redői közé varrt kis elektromos motorokat. A légző ruha projektje a kanadai Musée national des beaux-arts du Québec-ben van bemutatva, Ying Gao: Art, Fashion and Technology néven.
forrás: dezeen.com

csütörtök, július 28, 2011

MIKE GONZALEZ FALL 2011


 ♥


szerda, július 27, 2011

kedd, július 26, 2011

Most, hogy bejutottam a Mome-re eszembejutott a 2010-es Re-mese rendezvényünk, mikor ellátogattunk a Mome műhelyeibe, akkor szinte álomnak tűnt még számomra Budapest és az egyetem. Jó újra nézni a képeket!Norbert Schoerner photography

péntek, július 22, 2011

Sajben Reni /Summer sailing

Foto: Bíró Ádám
Make-Up: Arany Médea
Modell: Bakonyi Gabriella


"Tanulmányaimat a budapesti Modart Művészeti és Divatiskolában végzem. Gyerekkorom óta érdekel a divat és az emberek öltözködési szokásai manapság és a történelem során egyaránt. Dolgoztam a szakmában riporterként, cikkíróként, stylist asszisztensként, varrtam, modelleztem, ruhagyárban tevékenykedtem, ahol átláttam a munkafolyamatokat, beleláttam a marketingbe, vagyis próbáltam a divat világának kulliszái mögé látni, megtanulni melyik munkafolyamat miből áll és , hogyan is lesznek a kész termékek a boltok polcain, és a cégek hogyan próbálnak minél közelebb kerülni a vásárlókhoz (fotózások, pozicionálások, marketing…). Nagyon sok mindent tanultam és tanulok folyamatosan. Rengeteg emberi kapcsolatot köszönhetek már most is a szakmának. Célom, hogy ismereteimet tovább bővítsem, valamint saját márkámat megismertessem az emberekkel."- írja magáról Sajben Renáta, a SUMMER SAILING táskakollekció tervezője.

A 2011-es nyári kollekció témáját a vitorlázás és az ehhez kapcsolódó életérzés adta. Mind a táskák, mind a ruhák ugyanazt a hangulatot árasztják. A sötétkék és a fehér színek kombinációjával szintén ezt próbálta sugallni.

A táskákban megjelennek a ringlik, a kötél és természetesen a sötétkék-fehér csíkos anyag, ami elengedhetetlen kelléke egy ilyen témára épülő kollekciónak. Formailag a nagyság és a csapott V alak a jellemző. A táskák között akadnak strandra vagy utcára alkalmas darabok, de az elegánsabb clutch és a  munkahelyre viselhető táskák is helyet kaptak.

Kontakt

csütörtök, július 21, 2011

Beauty and Dangerous by Bati Dániel
Nemrég láthattatok néhányat a Beauty and Dangerous sorozatból.
Íme a folytatás!

www.s1studio.hu
Photo by Daniel Bati
Retouch by Viktor Megyeri
Stylist : Eszter Mirtusz Bakos
Designer László Bea & Mirtusz
Hair : Agnes Takacs
Smink : Timea Pajorné
Modellek : Claudia Dedei Aryee,Greta Csizmadia

szerda, július 20, 2011

Beango @ Balaton

Most, hogy ilyen szépen leesett az eső közzéteszem a Balatonon készített fotóimat.

Photo by Szegedi Torella
Modell, styling & retouch by Beango
vasárnap, július 17, 2011

GALA UAD 2011 backstage by Ami Astilean


Legjobb fotók a háttérben készülnek, ahol nagy a készülődés, a beszélgetések, a feszült szervezkedések. Ez a hangulat az, ami lázba hoz egy divattervezőt.