beango.nu

beango.nu

csütörtök, december 01, 2011

hiánypótló LACK az újságárusoknálDecember 7-e egy olyan időpont, amit érdemes feljegyezni a határidőnaplónkba, hiszen megjelenik a magyar divatról szóló Lack magazin újabb száma. 


A Lack egy olyan innovatív negyedévente megjelenő szakmai magazin, mely határozottan, de elengedhetetlen alázattal igyekszik egyfajta iránytűként szolgálni a magyar divatért tenni akarók, a magyar divat területén dolgozók számára.

Véleményt mond,hogy ízlést formáljon, lelkesít, hogy lendületet adjon, kérdez, hogy tanuljon és hogy ezt a tudást önzetlenül megossza másokkal is, párbeszédet kezdeményez a fejlődés, a haladás érdekében és bizony néha kritizál a szakma és a jóízlés érdekében.A Lack három fő témára fókuszál, ez a divat, a smink és a fotó. Céljuk e három terület közötti, szigorúan szakmai alapokon nyugvó őszinte kapcsolat megteremtése, egy új látásmód kialakulásának elősegítése.


 Egyfajta divatközösség hiánya késztette őket arra, hogy megpróbálják összefogni a különböző területeket, szakembereket és létrehozzanak egy olyan színes médiumot, mely amellett, hogy segíti a kommunikációt az elhatárolt területek között, színvonalas kézikönyvként szolgál a szakmában dolgozó embereknek.Cél a magyar kreatív szakma magas színvonalú reprezentálása a nyomtatott sajtóban, ahol az ifjú tehetségek éppen úgy teret kapnak, mint a szakértők.

A fiatalok végre mutathassák meg, mit tudnak és a szakma hazai kiválóságai pedig bizonyítsák be, hogy igenis létezik magyar divat, ami nemzetközi színvonalú.A Lack befogadja a magyar divatélet minden olyan résztvevőjét, aki a megfogalmazott célok elérése érdekében tenni akar.A Lack hiányt jelent. Azt a hiányt, űrt hivatott betölteni, mely jelen esetben az őszinte párbeszéd és önzetlen együttműködés hiányában gátja annak, hogy a Magyar divatot a nemzetközi színtéren is méltán elismerjék!
-----------------------


Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése