beango.nu

beango.nu

szerda, szeptember 07, 2011

Street Fashion Budapest: A konferencia- élmények




 


 


 

Csak délre sikerült beérnem a Street Fashion Budapest által megszervezett konferenciára, éppen a Steiner Kristóf előadására. Mivel ő sajnos nem lehetett ott egy videó bemutatásával pótolta személyét.Téma a "Tel Aviv Look", új divatfőváros a Közel-Keleten. Simonovics Ildikó előadása is érdekes volt a streetfashionbudapest.hu-ról beszélt részletesebben, honnan indult, hova tart és mit szeretne elérni. Jelmondat: NEM MINDENKI STÍLUSOS, AKI DIVATOS, azaz hiába vásárolod halomra az újabbnál újabb ruhadarabokat, ha azt nem tudod esztétikusan összehangolni, vagy nincs egy sajátos kinézet, amit képviselsz.

Ha esetleg még nem ismered a streetfashionbudapest.hu-t, csak annyit, hogy érdemes ellátogatni az oldalra, ahol Budapest legstílusosabb emberei körében lehetsz és, ha van néhány stílusos utcai fotód magadról, akkor töltsd fel, hiszen páratlan események részese lehetsz ezáltal. 














Egy rövid fotózgatós szünet után meg is érkezett Yvan Rodic, a Face Hunter bloggere. Elmesélte, hogyan lett belőle blogger, hogyan lett havi 1 milliós látogatottsága és beszélt arról, hogy mitől lesz értékes egy blog, mikor nevezhető egy blog igazi divatblognak.
Egy fontos tényezőre felhívta a figyelmünket Yvan: 

HA MEG AKARSZ GAZDAGODNI EBBŐL, AKKOR EL SE KEZDJ BLOGOLNI!










Related Posts by Categories




Megjegyzés küldése