beango.nu

beango.nu

kedd, szeptember 20, 2011

MOM DIVATTERASZSzeptember 15-én a MOM Park nagyszabású születésnapi rendezvénnyel ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját. A szezonális kollekciókat felvonultató Divatterasz show-t zártkörű fogadás és látványos programok kísérték. Megjelenés előtt álló albumáról ízelítőt adott a Váczi Eszter Quartet, az Offline:ontheater társulat az eseményre készített különleges produkciót, és Magyarországon először bemutatkozott a Land Rover Evoque.
Az eseményen több mint 600 regisztrált vásárló, neves művészek, médiaszemélyiségek és divatszakértők vettek részt. A születésnapi tortát a MOM Park tulajdonosa, az AEW Europe regionális igazgatója: Jane Petrie, valamint Fonti Krisztina, a Hegyvidéki Önkormányzat alpolgármestere közösen vágta fel.
2011-ben a MOM Park történetének legnagyobb beruházása zajlik, több lépcsőben adják át a bővítés eredményeként létrejövő, mintegy 3000 m2-nyi új területet, ahol új üzletek és irodák kapnak helyet.
Szeptember 15-én egyebek mellett megnyílt a French Connection egyetlen magyarországi üzlete; az amerikai Michael Kors dizájner-márka kizárólagos hazai boltja (Concept Gallery); valamint az olasz Stefanel márka képviselete. Az ősz folyamán Vapiano étterem és H&M üzlet nyílik, év végéig pedig átadásra kerül az 1200 m2 területű, teljes körű orvosi szolgáltatásokat nyújtó Medical Center.
A MOM Park aktív részese a 12. kerület kulturális életének. Legújabb projektje az Idő-Tér-Kép című helytörténeti körutazás, amelynek keretében 10 hegyvidéki helyszín múltját ismerheti meg a közönség a legmodernebb mobiltechnológia segítségével.
A MOM Park Divatterasz és Törzsvásárlói Est a hazai divat- és társasági élet kiemelkedő eseménye, amely 2006 óta, évente kétszer kerül megrendezésre.
 

  


 A 2011-ben tíz éves MOM Park Bevásárlóközpont több mint 100 üzlettel, és exkluzív márkákkal várja a Hegyvidék, Dél-Buda és Budaörs régiójából érkező vendégeit. A MOM Park nemcsak népszerű találkozóhely, de számos prémium szolgáltatást kínál látogatóinak. Ilyen az évente kétszer megrendezett, nagyszabású divatshow, a MOM Park Divatterasz; a párizsi Lafayette áruház nyomdokain indított, ingyenes MOM Park Stylist stílustanácsadás; valamint a számos funkciót egyesítő MOM Park Prémium Fizető- és Hűségkártya rendszer. A kortárs művészeteket élményszerűen bemutató Park Galéria kiállítás-sorozatot Summa Artium díjjal is elismerték; a médiapiacon tartalmában és küllemében is kiemelkedik a kétszeres MAGMA-díjas, kétnyelvű kiadvány, a Park Magazin.
A többszörös Superbrand díjas, Best of Budapest díjas bevásárlóközpont szerves része az irodahelységeket és lakásokat is magába foglaló MOM Park ingatlanegyüttesnek, amelynek tulajdonosa az AEW Europe, üzemeltetője a BNP Paribas Real Estate Magyarország Tanácsadó és Ingatlankezelő Zrt. Bővebb információ: www.mompark.hu és  www.facebook.hu/mompark

Fotók by Beango és MOM Divatterasz

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése