beango.nu

beango.nu

hétfő, szeptember 12, 2011

BURDA DIVATRAJZVERSENY II.


Érdekel a divat? Szeretsz rajzolni, festeni? Tervezel magadnak ruhákat? Akkor nevezz be a Burda második divatrajzversenyére! Ez egy szabad verseny: olyan technikával és azt rajzolsz, amit akarsz!

 


Elsõ díj 3 nap (2 éjszaka) két személy részére teljes ellátással a szelestei Festetich Kastélyszálló szuperior szobájában, a magas sótartalmú gyógyfürdõ korlátlan használatával, 3 db Botoceutical luxus ránctalanító kezelés a Herb-Pharma jóvoltából, és minden, amit a többi díjazott is megkap.
További díjak a 2-10 helyezetteknek: svájci minõségű karórák az Astron, luxus bõrápoló készítmények a Herb-Pharma, szupertrendi quad szemhéjpúder és éjfekete szempillaspirál a Maybelline, hajápoló termékcsalád a Henkel, nappali és éjszakai arckrémek a Vichy, alapozó és pirosító a L'Oréal Paris, különleges testápoló és sampon a Garnier, tágas Milward varródoboz a Coats Crafts Hungary és csodás művészeti album a Corvina Kiadó jóvoltából.


A közönségdíj idén is egy „mindentudó" hobbivarrógép a Varrógépcentrumtól.

Nevezési díj 5000 forint.

Jelentkezés 2011. november 11-ig. 

A rajzokat postán várják, de elõzetes megbeszélés alapján személyesen is beadhatók. A pályamunkákhoz kérnek néhány bemutatkozó sort, lakcímet, telefonos elérhetõséget és nevezési díj befizetését igazoló másolatot. A nevezési díj postai (rózsaszín) utalványon vagy átutalással (Burda Magyarország Kft: 14100402-94736049-01000005) egyaránt befizethetõ. A versenyben azok vehetnek részt, akik pályamunkája és a nevezési díja 2011. november 11-éig beérkezik. A rajzok felkerülnek a www.burda.hu honlapra.

Közönségdíj-szavazás a legjobbakra: 2011. november 15-étõl december 5-éig
Eredményhirdetés a Burda karácsony elõtt megjelenõ januári számában
Díjkiosztás 2012 január közepén
Beadás: A pályamunkákat zárt borítékban 2011. november 11-éig az alábbi címre várjuk: Burda szerkesztősége (Burda Magyarország Kft.)1016 Budapest, Naphegy tér 8. A borítékra írd rá a „Rajzverseny" jeligét, a rajzod hátára pedig a nevedet és az elérhetőségedet. Az azonosítás nagyon fontos, mert lehet, hogy éppen Te leszel a nyertes! (A beküldött rajzok visszaküldésére sajnos nincs mód).


További hasznos tudnivalók a második burda divatrajzversenyről a www.burda.hu oldalon.

Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése