kedd, június 29, 2010

Uad gála 2010- videó

vasárnap, június 27, 2010

Beango kollekció az Uad gálánkedd, június 22, 2010

Szitakötő


Még nem egészen 4 nap és megölelhetem! A napot, a holdat, a világot. Azt hiszem ez az a nap, amikor össze kell szedjem a gondolataim, magam, vagy talán várok még vele néhány napot. Miután lejár a felfordulás és érezhetem az igazi szabadság ízét. Talán.

csütörtök, június 17, 2010

Uad fashionszerda, június 16, 2010

Inspiration
Szesszió van, jó, hogy néha egy zápor felfrissíti a levegőt. Ma egészen elsötétedett a város. Én a délutánt a szobámban töltöttem, nyuszimaszkot varrtam és melankóliáztam. Ilka barátném küldött néhány jó kis fotót. Adi barátunk készítette.


kedd, június 15, 2010

Kedd


Hosszú hétvégére mentem haza Vásárhelyre, Toszka cicám újabb kalandozásra indult a polcok tetejére, a könyvek közé. Kisokos. Milyen volt otthon? hm. Fura érzés, kimenni a "régiekkel" az éjszakába, dumálni órák hosszat a régi szép időkről, a barátnőmnél aludni, mint "fiatal korunkban". De mégis magammal vittem volna minden újat, ami a jelenben van nekem. Rolit, Pestet...a nagyvilágot. Kell legyen valami közös út, mindkettőt újra és újra átélni. Otthon varrtam mamánál, lustálkodtam a lakásban, sétáltam este a hűvös levegőben. S most újra Kolozsváron, két hét múlva végzek. S utána?


vasárnap, június 13, 2010

NEKI

Egy naplóbejegyzés képekben. NEKI írom, aki miatt újra van értelme mindennek, aki táncol ha erősebbet dobbant a szíve, aki meglepő, kellemes, izzó, édes, mint a jóreggelt kanál méz éhgyomorra. Akarom, hogy tudja gondolok rá, ha zuhog az eső sétálni akarok vele, végig akarok futni az utcákon , teljesen át akarok ázni, forogni, csókolni, megízlelni az esővizet az arcáról.

♥♥♥